Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legjobb IDE weblapsze...

Fcukya kérdése:

Melyik a legjobb IDE weblapszerkeszteshez?

Figyelt kérdés

notepad++nal komolyabbat szeretnek, alapoktol:htmlcss javascript php.

adobe dreamweaver?

2014. okt. 20. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

> te ugy szulettel hogy tudod?

Nem. Csak megtanulta IDE vadászat helyett.

Egyetértek az előttem szólókkal.

2014. okt. 20. 19:07
 12/16 A kérdező kommentje:
nem ketseges hogy igaza van de nem a kerdesre valaszolt
2014. okt. 20. 22:36
 13/16 Drone007 ***** válasza:
100%

Nem igazán fejtetted ki, hogy miért akarsz komolyabbat egy jól használható kódkiemeléssel és számtalan pluginnel rendelkező programnál.

Ha arra gondolsz, hogy a méret a lényeg, akkor ez sajnos nagyon nem igaz. Az Adobe Dreamweavert kezdők szárnybontogatásaihoz szoktam ajánlani.

Az Eclipse vagy a Netbeans elég komoly progik, lehet velük komoly dolgokat is csinálni, többet is tudnak mint a Notepad++, de sajnos valóban nem a programozói felület lesz az, amitől zseniális weblapokat fogsz gyártani.

De azért sok sikert!

2014. okt. 20. 23:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a jegyzettömböt, elég rosszul tagol és nem színez. Nagyon nehéz megtalálni gyorsan amit keresek. Ráadásul Mac OSX alatt, HTML résznél belenyomtam a kódot és nem úgy mentette el ahogy megírtam, le kellett szednem egy másik szövegszerkesztőt hogy elbírjam normálisan menteni. Oké hogy ez OSX, de akkor is.
2014. okt. 23. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Mac-en a Coda a legjobb (persze csak szerény véleményem szerint :D).
2014. okt. 25. 03:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen én is azt használtam, mióta felraktam a Yosamite-t nem indul. Most Sublime Text lett feltéve. Majd rá kell néznem mi baja a Codanak. Mikor nem indult próbáltam jegyzettömbbel, tök más kódot láttam böngészőban, mint amit beleírtam.
2014. okt. 25. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!