Ma készítettem egy blogot Beauty témában. Megnéznétek?
Figyelt kérdés
Az alábbi weboldalon az én blogomat találhatjátok meg. Ma csináltam, ezért népszerűsíteni szeretném, és úgy gondolom, hogy a gyakori kérdések erre a legjobb hely! :) Szóval lányok ott a link. Szépségápolás,DIY,termék jellemzés, szerzemények, outfitek, és még sok más szuper ötlettel jöttem nektek! Nagyon örülnék neki, ha követnétek, mert az nekem nagyon sokat jelentene. Előre is nagyon köszi :* <3 Link: [link] 2014. okt. 19. 19:22
1/4 anonim válasza:
Egy egész napot rászántál? Akkor biztos jó lehet! :)
2/4 anonim válasza:
Nem. Ez nem a reklám helye, a szabályzat is tiltja, amit elfogadtál regisztrációkor.
Plusz egy szépségápolás blogot nem a webfejlesztőknek szánt kategóriában érdemes reklámozni, hanem a Szépségápolás (vagy hasonló biztos van) kategóriában.
3/4 anonim válasza:
Nem rossz, de... hogy is mondjam? Nagyon érződik a fiatalságod, kicsit gyerekes a fogalmazásod. Illetve gyanítom, nem régóta sminkeled magad így 14 évesen, szóval én mondjuk elgondolkoznék azon, hogy megvegyem-e azt a spirált csak azért, mert te azt mondod, jó. Ettől függetlenül, én azt mondom, ne hagyd abba, ha élvezed csináld csak, aztán ha kitartasz a blogolás mellett, akkor 1-2 év múlva már tuti annyira belejössz, hogy mind az írási stílusod, mind a termékismereted felturbózódik kicsit. :) Szóval csak így tovább, szépen, lelkesen, kreatívan! :)
4/4 b4r4thg válasza:
Nem olyan rossz, de egy fejlécet megérdemelne, amiben vannak képek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!