HTML kód. (? )
az a lényeg h csináltam egy szöveget, amire ha rányomsz bemegy a /team/user1.html - oldalra, de amikor rányomok arra hogy vissza a főoldalra, akkor meg azt írja, hogy nem találja. tehát:
<a href="./team/user1.htl">Team Tag 1</a>
bla
bla
bla
<--- próbálkoztam már így a visszalépéssel, de egyik sem jött be: --->
<a href="../index.html">főoldalra</a>
<a href="..\index.html">Főoldalra</a>
<a href="./index.html">Főoldalra</a>
de egyik se jött össze. az a gond, hogy nem tudom kihozni a team mappából... tippek? lehet h én b*sztam el valamit? :D
<a href="/index.html">Főoldalra</a>
CSS-re meg:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/ahol/a/cssek/vannak/theme.css">
..........
/.... /index.html... hogyha csak ezt írom be hozzá akkor a team mappában keresi majd az indexet, ami ott nincs benne. vissza kéne lépnie egy mappát..
1.) Biztosan index.html a főoldal fájljának a neve? Ha index.htm, teszemazt, akkor nyilván nem fogja megtalálni index.html név alatt.
2.) Egyébként ../index.html kéne, hogy legyen a helyes megoldás, de ha nem működik, akkor valamit elrontottál.
3.) Ha minden kötél szakad, ennek a csúnya hacknek működnie kéne: <a href="javascript:history.go(-1)">Főoldalra</a>
4.) Nem tudjuk valahol megnézni a komplett oldalt, hogy többet lássunk?
../index.html az aktuális könyvtárból számolva feljebb 1el
/index.html a gyökérben
de legjobb, ha nem relatív, hanem abszolút/teljes útvonalat adsz meg: [link] (vagy localhost/asd.hu/index.html)
és úgy nem kell gondolkozni és még működik is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!