Létezik ilyen tárhely?
Figyelt kérdés
Egy egyszerű wordpress blogom van, külföldi ingyenes hoston, de csak a gond van vele. Magyar tárhelyet keresek, ami nem reklámcsíkos, támogat mysql-t, 200-500 mega hely is elég lenne hozzá.2010. jan. 21. 13:50
1/8 anonim válasza:
első ránézésre nincs.
ha nem reklámcsíkos, akkor miből tartaná fenn magát?
amit te szeretnél, arra egyébként gyakorlatilag bármelyik fizetős tárhelyszolgáltató tárhelye jó. körbe kell nézni, mert havi párszáz-ezer forintért már lehet találni ilyet.
2/8 anonim válasza:
évi 5000Ft-ért lehet venni rendes tárhelyet domainnel. ha ennyit nem ér meg akkor nem is érdemes fenn tartani.
3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: melyik szolgáltatóra gondolsz? Ennyivel beruháznék rá.
2010. jan. 21. 15:00
4/8 anonim válasza:
Teracom.com
NAgyon rendes a tulaj is, plussz jó munkát végez. Olcsón is. Nagy tudom ajánlani őt.
6/8 anonim válasza:
én a www.vipszerver.hu-t használom. már 20 ügyfelem náluk van és a saját honlapom is. korrektek, gyorsak, olcsók, stabilak.
7/8 anonim válasza:
Javaslom [link]
Teljesen magyar 30 napos próbaídő, klassz és gyors !
8/8 csiber válasza:
Én a [link] -et ajánlom. Német szeró, gyors ping itthonról is! Mindent fellehet tenni, nem kötnek meg semmit. Olcsóak a csomagjaik, de egyénileg is összepakolhatsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!