Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szeretnék weboldalt készíteni,...

Szeretnék weboldalt készíteni, lehetőlg ingyen, de fogalmamsincs hol kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Egy erdõrõl kèszítenèm, amit kevesen ismernek

2014. szept. 25. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

kezdetnek

de ajánlom a namo web editort könyü használni és egy weboldalra kell csak rátölteni FTP keresztül

2014. szept. 25. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy ilyen témához dinamikus tartalomra valószínűleg nem lesz szükséged, így valamelyik WYSIWYG szerkesztő (a Dreamweaver az egyik legismertebb, de fizetős) megteszi. Ezesetben a dolog technikai oldalával persze nemigen kerülsz kapcsolatba, de ha nem az a cél, hogy konyíts hozzá, hanem csak magának az oldalnak az elkészülte, akkor ez neked bőven elég.

Ha érteni is szeretnél hozzá, akkor az ilyen editorok helyett a HTML + JavaScript + CSS szentháromság tanulmányozásának kell első körben szentelned némi időt.

2014. szept. 25. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem erre egy sima blog is elég lenne.
2014. szept. 25. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Írjál privátot, segítek
2014. szept. 26. 04:48
 5/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, utolsó kommentelő, nekem is tudnál segíteni priviben? Köszi előre is!:)
2014. szept. 26. 08:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, valaki felajánlja hogy segít, erre megjelennek az ingyenélők.

Na jó, annyira azért nem hihetetlen. :)

2014. szept. 26. 08:38
 7/10 xeniah válasza:

Szerintem ez a legjobb ingyenes webkészítő oldal:

[link]

Viszont egy kicsit nem árt tudni angolul hozzá. A kezelése eléggé felhasználóbarát. (Fel kell iratkozni, aztán lehet témák közül választani, utána meg szerkeszteni a kiválasztott témát)

2014. szept. 28. 10:28
 8/10 anonim válasza:

www.blogger.hu

www.eoldal.hu

www.mlap.hu

Ezek ha jól tudom ingyenesek és nem kell hozzájuk túl nagy szaktudás.

2014. szept. 28. 15:05
 9/10 Német_Tibor ***** válasza:
Blogger.com esetleg. Elég egyszerű használni és csak egy google fiók kell hozzá.
2014. szept. 29. 19:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek.
2014. okt. 8. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!