Hogy lehet képre szöveget írni?
Figyelt kérdés
Szeretnék a honlapomra feltenni egy képet, de nem tudom hogy tudnék valami szöveget írni rá. Alá, meg fölé már sikerült, de én maga a képre akarok írni.
Köszi a segítségeket.
2010. jan. 20. 19:27
1/5 anonim válasza:
Photo Filtre Studio képszerkesztőt ajánlom. Ez nem csak erre való de erre is nagyon jó! Szép kinézetű szöveget lehet vele írni. Egyszerűen kezelhető de legjobban úgy lehet kihasználni ha Tutoral-okat oldasz meg így sok funkcióra fény derül. Szóval ennél jobb képszerkesztőt még nem találtam. Ezt ajánlom:)
Ha letöltöd ott fent lesz egy Z betű úgy tudsz szöveget írni és a szöveget a képen belül bárhol elhelyezgeted
Letölteni itt tudod: [link]
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok:
Elírtam: Ott fent látsz egy T betűt és úgy tudsz szöveget írni
4/5 anonim válasza:
Windows beépített: Paint, klikk az "A" betűre baloldalt (szövegdoboz) kiválasztod a legalsó, átlátszó módot, egérrel kijelölöd a szöveg helyét a képen, már gépelhetsz is (betűtípust, formátumot, színt, nagyságot választhatsz, majd mentés másként.)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Sikerült :)
2010. jan. 20. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!