Martin3214 kérdése:
Hol talalok jo webprogramozot?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 22:07
1/8 anonim válasza:
Írj privit, ajánlok neked egyet!
4/8 anonim válasza:
Pl. Itt csak jó webprogramozók vannak. Könnyen megtalálhatod őket mert folyton olyan kérdéseket tesznek fel hogy: hogy tetszik a weboldalam? Általában tumblr cimkével ellátva.
5/8 anonim válasza:
Én is jó webfejlesztő vagyok, de most magamból indulok ki, szerintem egy jó webfejlesztő nem fog itt senkinek semmit csinálni, egyrészt nem éri meg anyagilag, mert itt nagyjából ingyen kell és tegnapra... és megy az okoskodás, meg kavarás... egy profi ettől megkíméli már magát innen, hiszen ezen a szinten már tovább lépett, ettől jó/profi... Te sem üzletember vagy gondolom, vagy hiteles megrendelő, pl. egy márka manager-e, akármi. Csak a nick-edből és a fogalmazásodból leszűrve. :)
6/8 anonim válasza:
#5 egy jó webfejlesztônél néha jobb az aki jó webfejlesztő alar lenni. Ezt főleg az itteni válaszokra alapozom, ahol a gyorsaságot sokszor a minőség elé helyezik, hiszen mint sokan mondják, egy cég célja hogy profitot termeljen, a programozó célja pedig hogy megkapja a fizetését. És mi a kezdő programozó célja? Hogy elismerjék a munkáját. Én most kezdőként ezért nem vállalok pénzes melót, nincs rá időm hogy valami nagyot és maradandót alkossak azon felül amit éppen csinálom. Szart meg nem vagyok hajlandó kiadni a kezem közül (mostmár :D)
7/8 anonim válasza:
#6: Jó munkához sajnos idő kell, (komoly)cégeknél ezt tudják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!