Ti mit tennétek hozzá, alakítanátok a lenti lapon?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, hogy Ti mit mondtok. A diákok többségének tetszik a lap. De átalakítást szeretnék, és gondoltam, ki kérem a véleményeteket.
2014. szept. 15. 13:46
1/5 anonim válasza:
Hozzá semmit sem tennék, de egy grafikust ráeresztenék a megjelenésére.
2/5 anonim válasza:
- a hiányzó képek nem mutatnak jól - az "Amiben segíthetek" felsorolásnál pl.
- fent a 4 kis dobozt célszerűbb lenne SEO szempontból kép helyett ténylegesen szövegként odaírni - illetve ezeket valami menübe is betehetnéd, mondjuk "Tanfolyamok" címszó alá
- fent a nevedet és a foglalkozásodat is szövegként kéne odatenni, hogy kereshető legyen
- a blog mögé tehetnél egy RSS feedet, hogy lehessen követni
Ennyi jutott eszembe, egyébként sok sikert! :)
3/5 A kérdező kommentje:
Tök jók vagytok, köszi:) még jöhetnek.
2014. szept. 15. 14:39
4/5 Német_Tibor válasza:
Nem rossz. A template mintha Artisteerel készült volna, és azt alakítgattad tovább.
Nekem a fejlécben ez a narancs meg a zöld sok,
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Rábízom egy designerre. Ezért bármilyen ötlet jöhet. Hiszen nem csak nekem kell tetsszen majd.
2014. szept. 21. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!