Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Honlapot szeretnék szabadszava...

Honlapot szeretnék szabadszavas keresővel?

Figyelt kérdés
Nem jó a google costum search, olyan kell amire speciális beállíthatom, hogy milyen tartalmat hozzon ki a kulcsszavakra a honlapomon belül.Nem vagyok programozó, se semmi ilyesmi. Létezik, hogy mégis meg tudnám csinálni?
2014. szept. 13. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:

... "Létezik, hogy mégis meg tudnám csinálni?" -> Te nem (valószínű)!

Ha szerencséd van, jó sok keresgélés és böngészés után találhatsz olyan CMS -t és plugint ami erre képes.

(mármint, előre meghatározott kulcsszavakra keresés, és nem tartalom alapján)

Vagy készíttethetsz ilyen oldal.

Lehet egy egyszerű pár tízezres -től egészen több száz ezresig, attól függően mit szeretnél még...

2014. szept. 13. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor utánanézek és készíttetek, költséghatékony akartam lenne, de talán ha csak ezt akarom és utána én tartalommal fel tudom tölteni miegyéb akkor nem olyan drága.
2014. szept. 13. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Adatbázisban tárolja a honlapod a tartalmat? Egészen pontosan higy is akarod ezt a keresést?
2014. szept. 14. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Illetve most nézem hogy jól sejtem hogy a honlap még nincs meg?
2014. szept. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!