Open Classifieds szeretném magyarosítani, de sajnos nem megy?
Üdv.
Open Classifieds szeretném magyarosítani, de sajnos nem megy.
-Van benne nyelvi file de nem tartalmaz magyar szavakat, tartalmaz egy Translations funkciót de a mentés gomba kattintva 404-es hiba üzenet keletkezik. Szerintük működnie kellene de nem megy.
-Probáltam FTP-n szerkeszteni a nyelvi file-t de semmi hatás.
Bár úgy hirdetik ingyenes de kezdem úgy érezni hogy kipróbálni is csak akkor fogom tudni ha fizetek érte.
Ha ebben tudnak segíteni/véleményezni az nekem segítene (nem erőltetném a dolgot).
Udv.
Zsolt
Nem lehet, hogy az adatbázisban vannak a nyelvi stringek és azért nem volt hatása a nyelvi fájl módosításának?
A 404 egyébként elérési útvonal probléma, rossz URL-re irányít át, ezt kéne kivizsgálni. Hova szeretne menni, és hol van valójában az a fájl.
Elvesztette az adatb. kapcsolatot a lekérdezés közben. Én ilyen üzit egy esetben láttam eddig, amikor 5-6 percen túli volt a query (persze ez az 5-6 perc valami timeout volt valahol). Viszont azért egy config táblánál, JOIN mentes query-nél valószínűleg nem ez a gond.
A doksiban azt írják, hogy a másik oka hálózati hiba lehet - a lekérdezés túllépte a timeout-ot.
A tárhelyed adatbázisához kapcsolódsz? Vagy messzebbre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!