Facebook bejelentkezés, alkalmazás, lekérdezés, stb?
Valaki tudna nekem egy olyan oldalt linkelni (angol is lehet), ahol értelmesen leírják hogy kell elkészíteni egy Facebookos beléptető rendszert?
Ilyesmikre gondolok, hogy: milyen alkalmazást hozzunk létre a Fb oldalon? Hogyan? Hogyan működik az adatok lekérdezése az alkalmazás segítségével? stb.
Ne értsetek félre, nem kell helyettem gugliznotok, ahhoz én is értek. Csak manapság biztos van olyan, aki nálam többet foglalkozott a témával, és tud ajánlani a könyvjelzői közül egy-két hasznos dolgot.
Köszi, de olyasmire gondoltam, ahol teljesen az alapoktól magyarázzák el, mivel egyáltalán nem vagyok benne ilyen téma szinten a (web)programozásban.
Számomra az nem segítség, hogy a Facebook fejlesztőknek részlegre le van írva: ide írd be az alkalmazásod azonosítóját. Oké, de miért? Meg minek? Meg hogyan? És miért pont oda?
Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de én tanulni szeretném ezt a közösségi minden-egybe-mindennel témát, nem csak értetlenül "azért, mert így kell"-módon alkalmazni.
Köszönöm!
De a linkelt oldalt nem a programozási tudásom miatt nem értem, hanem azért, mert egyáltalán nem vagyok jártas a közösségi oldalak ezen területén, és mint minden új dolgot, ezt is próbálnám az alapoktól átlátni, hogy megértsem mit, miért csinálok, és mi, hogyan működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!