PHP: html file betöltése és abban keresés?
Mutatok egy példát:
Pl az itteni termékneveket és hozzá tartozó árakat akarom kiszedni (természetesen párosítva). (de lehet bármi más oldal is, lényeg, hogy kettő összetartozó, nem id-zott elemet kell keresni)
Ezt hogy a legegyszerűbb megvalósítani?
Gondoltam erre:
strpos-al keresgélni majd ciklussal addig menni amíg vége nincs a szónak (nem kezdődik html tag nyitás), majd ezután átmenni itt az árra. Oké, eddig már megcsináltam, hogy ugorjak a következő termékre? Vágjam le a html első részét amin már túlmentem, és kezdjem újra ezt?
Ha tudtok ennél gyorsabb megoldást, akkor jelezzétek kérem. A lényeg, hogy bármilyen hasonló oldallal működnie kéne, ahol összetartozó de ID nélküli elemek vannak, nem közvetlen egymás után.
Lehetőleg PHPban szeretném megvalósítani.
(Másik ötlet volt, a html file letöltése és JS-el való parsolása, de ez még rosszabb.)
preg_match('|kifejezes ami azelott van amit keresel .keresesedre illsezkedo kifejezes.erdeklodesed vege|', $forras, $cel);
az eredmény a cel tombbe kerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!