Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » C++, olyan gomb készítés, ami...

C++, olyan gomb készítés, ami nem egy adott lapra ugrik, egy sorra ugrik?

Figyelt kérdés

Tehát az lenne a kérdésem, hogyan lehet olyan gombot csinálni, hogy ha rákattintanak, nem egy új adott lapot nyit meg, hanem marad azon az oldalon, csak egy lentebbi sorba navigál?

Nem tudom érthető -e , de remélem. Találtam a neten egyszer egy ilyen segédletet, de már nem tudom, hogy hol. Már nem találom. :/

2014. szept. 4. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érthető. Mi a környezet? Böngészőt készítesz? Vagy meglévő "oldalon" akarsz navigálni?
2014. szept. 4. 12:22
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. szept. 4. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Egy meglévő lapra szeretném.

Van egy DIV, amiben van egy TABLE, a table- ben lennének a gombok, és a táblázat alatt lenne egy szöveg, amit úgy szeretnék, hogy a fenti táblázatbeli gombra rákatt, akkor a szöveg X-edik sorára ugorjon.

4/4 Drone007 ***** válasza:
64%

Bár sok köze nincs a C++hoz, de horgonynak (anchor) hívják.

A célponthoz be kell szúrni egy horgonyt cimkét, amihez a link ugrani fog.

A horgony cimke (anchor tag):

<a name="celpont"></a>

A link:

<a href="#celpont">Ugorj a célponthoz</a>

A link egy másik oldalról:

<a href="http://enoldalam.hu/doksi.html#celpont">Ugorj a célponthoz</a>

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!