Az azért egy kicsit visszatetsző hogy mikor megnyitom az emotionst, a bejegyzés 5-6. Sorát kitakarja egy menű. :D csak azért nem kelek ki magamból, mert végülis nem húzták le az oldalt. :)
2014. szept. 4. 13:01
6/16 anonim válasza:
Azt viszont nem értem hogy miért kéne azonos fejlesztő vagy keretrendszer ahhoz hogy megmaradjanak a felhasználói adatok.
2014. szept. 4. 13:08
7/16 anonim válasza:
Valamiert azt terjesztik kerdezo vagyok hogy ez az it consulting csinalta de mar hivtam oket es nem igaz nem tudnak rola...tovabbra is adott a kerdes...
2014. szept. 4. 20:47
8/16 anonim válasza:
Lehet adott a kérdés, de...
- utálom ezt a kifejezést
- nem tudjuk hogy ki készítette az oldalt
- nem is érdekel minket
- ha leírnád hogy mi a frászt akarsz, talán még segíteni is tudnánk
Mi a pék van?
2014. szept. 4. 21:21
9/16 A kérdező kommentje:
Te készítetted a weboldalt? Az a konkrét gondom, hogy mindenki weblapkészítőnek mondja magát, még én is persze simán elvállalnék egy melót párszáz ezerért, de én eddig minden esetben egy rakás szaart kaptam végeredményképpen bárki azt mondta, hogy semmi gáz, nem nagy feladat, metategek sehol, semmi seo, akármilyen kézzel írt motor nem működik egyik sem hiba nélkül, a wordpress meg másmiért szar.
Egyszóval bizalmat vesztettem és már csak a konkrét referenciákban bízom, valami rendes márkában.
2014. szept. 6. 12:30
10/16 anonim válasza:
Olvasgass utána a seonak és látni fogod hogy a metatag-ek divatjamúltak, a seo meg nem arról szól hogy beírod a honlapba és onnantól a goggle azt az oldalt isteníti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!