Melyik a legjobb oldal?
Ez nagyon egy hülye kérdés. Attól függ, kinek milyen az érdeklődési köre. Sőt, pl akit a politika érdekli, s épp radikálisan gondolkodó, az nem fogja a nol.hu-t nézni.
(Azért nem kell kérdést felrakni, mert unatkozik az ember...)
Miért értelmetlen a kérdés? Szubjektív? Szerintem ezen az oldalon ha te választ akarsz akkor szubjektív véleményekből döntöd el vagy szortírozod ki a neked megfelelő véleményt. Ki a legszebb ember a földön? Szerintem anyám meg a húgom, de egyébként Jessica Alba. Érted itt midnen egyéni vélemény. Neked Whisky nekem Gin. Nekem kutya, neked kanalasgém. Szerintetek gáz? Szerinted igen, szerintem nem. A kérdező nyilván arra gondol h mondjatok egykét jó oldalt. Közvélemény kutatásnál is úgy döntik el, hogy mi a legjobb hogy mennyien említik az emberek számukra legjobbként. Bocs a dumáért, csak a kérdezőt védem és az értelmét.
jó oldal SZERINTEM: [link]
Akkor fölteszem a kérdést, mert már itt mindenki moderátor, értelem analizáló pszichológus, úgyhogy alkalmazkodom:
SZERINTED MELYIK A LEGJOBB WEBOLDAL?( AHOL A LEGTÖBBET VAGY, MERT KEDVELED AZT AZ OLDALT, HISZEN ÖRÖMÖD LELED ABBAN, HOGY AZON AZ OLDALON TARTÓZKODSZ ÉS OKOZOL SZÁMODRA IZGALMAS ÉS/VAGY FELEMELŐ ÉS/VAGY ELGONDOLKODTATÓ ÉS/VAGY HUMOROS DOLGOKAT)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!