Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mennyibe kerülne ez nekem?

Mennyibe kerülne ez nekem?

Figyelt kérdés

Szeretném , hogy a google megjelenítse a weblapomat a főoldalon ha azt a kulcsszót beírjuk. És top 3 ban , vagy top 10 ben . Előre is köszönöm.

És hogy lehet melyik google szolgáltatással? Vagy csak elég a meta-ban beállítani

2014. aug. 19. 22:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
86%
mennyibe? sokba
2014. aug. 19. 22:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Komoly választ szeretnék. A weblapot már leprogramoztam fel is van töltve tárhelyre de ha beírom google-ra nem adja ki.

Konkrét árat szeretnék köszöntem.

2014. aug. 19. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
+20milla tuti lenne
2014. aug. 19. 23:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen kulcszó.

Barátom anyjának a virágboltos (virágcsokor házhoz-szállítás,esküvői csokor,egyéb lótrágya) weboldala (hogy a top 8-ban legyen 3 hétig) került 300.000 Forintba.

2014. aug. 19. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

- gyors, de rövidtávú megoldás:

adwords kampány, fizetsz, hogy megjelenjen hirdetésként bizonyos helyen, szavakra..

mivel belehet pénzszóróan is állítani, érdemes ezt is ezzel foglalkozó emberrel/céggel kezeltetni.

- lassú, de hosszú távú megoldás:

seo

úgy kell kialakítani az egész weboldalt, hogy a google a lehető legjobb helyre sorolja bizonyos szavakra.

sok dologra kell odafigyelni, az eredmény pedig beletelhet hónapokba/évekbe is.

mivel ehhez nem értesz, keress hozzá embert/céget, mert nagyon nagy kárt is tudsz csinálni a helyezésedben.

+1 smo

közösségi média optimalizálás

erre is vannak emberek/cégek, akik kezelik helyetted, van benne tapasztalatuk, hogyan hassanak a tömegre

az oldalad, cikkeit, .. gyorsan eljuttathatod az emberekhez, hogy megismerjék, folyamatosan tarthatod velük a kapcsolatot, ismertséget és bizalmat építhetsz velük..

Szerintem a seo elengedhetetlen, hiszen hosszú távú megoldás, de mindegyik lehetőség drága, ha minőséget akarsz.

(árakat nem tudok, sok dologtól is függ)

2014. aug. 20. 00:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

TOP 3 -ba bekerülni (a fizetettetek alá), komoly SEO -t igényel.

Rengeteg viszont linket kell azonos témával foglalkozó oldalról, blogról szerezned.

Azaz rengeteg ajánlást kell kapnod, és ha ez megvan akkor csak az esély van meg.

Ehhez kell egy jó oldal is, mert ha sokan vissza fordulnak az oldalról, mert nem olyan jó, akkor az negatívan hat a helyezésre.

2014. aug. 20. 07:04
 7/11 A kérdező kommentje:
2 kulcsszót kaptam amit meg kellene csinálni.Nem nagyon van más ebből a kulcsszóból.
2014. aug. 20. 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:

lényegtelen hány kulcsszó van.

eljárás ugyan az, maximum ha több találat van, több ajánló oldal kell mint a top oldalaknak.

2014. aug. 20. 11:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kb 3 ilyen találat van.
2014. aug. 20. 11:15
 10/11 anonim válasza:
63%
Ez attól függ milyen kulcsszóra. Van amelyikre minimális erőfeszítéssel ingyen is fel lehet hozni top3-ba. Valaminél meg több százezret ki kell pengetni egy cégnek hogy sikerüljön ideig óráig feltornázni. Amúgy egy kicsit túlértékelik a google helyezést. Érdemesebb Adwords kampányban vagy egyéb netes reklámkampányokban gondolkodni.
2014. aug. 20. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!