Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet illetve érdemes...

Hogy lehet illetve érdemes bannert késziteni?

Figyelt kérdés

hello

nagyon nem értem ezt én...

láttam olyan oldalt ahol előre kész sablonok vannak én csak kikell válaszan a betü tipust hátteret meg ehez hasonló.. eez mind jo de mivel sem a betütipus sem pedig a háttér nem az amit én szeretnék igy nem jóó ez

olvastam olyant is hogy flash animációval csinálnak bannert...

de igy ennek nincs HTML kodja, amit mások is betudnak illeszteni a saját honlapukra

van erre spec program amivel tudok csinálni,,??

2010. jan. 13. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:

A flash objektumokat bizony be lehet ágyazni bármilyen html fájlba. Egy bizonyos kóddal neked is be kell illesztened a helyére, tehát ha azt közzé teszed, akkor más is tudja majd. Nemde? Flash-t tudsz csinálni egyszerűbben a SwishMax szoftverrel is, vagy kereshetsz egyéb más milliót a Google-n.

Ha meg már magyarul írsz akkor vedd a fáradtságot és legalább írd helyesen amit akarsz, kérlek.

2010. jan. 13. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha még ott tartasz, hogy sablonokban gondolkozol (ami természetesen nem baj, nem kell mindenkinek mindenhez értenie), akkor a flasht hanyagold, mert az kemény dió. Nem két nap a megtanulása.

Ha nincs olyan betűtípus a sablonban, amilyet szeretnél, akkor a betűt képként kell megjeleníteni. A sablonokban általában le lehet cserélni a bannert. Nézd meg az eredetit, hogy hol helyezkedik el a html/css-ben, írd le a méretét és a nevét!

Ezek után saját bannert képszerkesztő programmal tudsz készíteni. Erre olyan feliratot raksz, amilyet akarsz, de természetesen ez képként lesz elmentve.

A bannert elnevezed úgy, ahogy a sablon eredeti bannerjét hívják, és feltöltöd a tárhelyedre. Ha nem írtál el semmit, a következő oldalfrissítésnél már az általad készített fejléc fog megjelenni.

2010. jan. 14. 05:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja értem

nincs gond mert nagyjából tisztába vagyok a HTML el is igy a beilesztése nem lenne gond

a flash-et se most kezdtem, van valami fogalmam róla

am kösz ;)

2010. jan. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!