Mi hiányzik erről a webshopról? (design)
Félkész, de nem tudom mi tenne neki jót, nem fogok sok terméket forgalmazni, szóval egyszerű oldal kell, de olyannak kellene lennie ami kicsit pörgős is, viszont nem akarom telenyomni reklámokkal meg mindennel, mert főleg mérnöki szemléletű emberek vásárolnának.
Inkább megmaradnék a visszafogott cégszerű vonalnál, de ez túl visszafogott.
A tartalom. Értem, hogy még csak teszteled, de gondolkodj egy kicsit a mérnök agyával: őt a számok, adatok, árak, teljesítmények, típusok, elérhetőségek, felhasználási területek, biztonsági előírások, származási hely, garancia, referenciák - egyszóval minden érdekli, ez egy "dizájner" webshop 4 menüvel és egy nagy csupasz háttérrel, ahonnan az vásárol, akit ezek a dolgok hidegen hagynak és csak simán szüksége van valamire (CNC gépet aligha választ így egy cég vagy magánszemély).
Nézd meg ezeket, s megérted mire gondolok:
Persze, nyílván jó ötlet, hogy nem akarod telerakni flash-el meg scriptekkel, ez nem is ajánlott az elején, arra majd akkor lesz szükséged, ha több emnbert vonz az oldal.
És az miért jó? Kitakarja a kép 1/6-át.
Túl szürke, nincs logónak hely, nincs kapcsolatnak tervezve semmi.
Én 2 dolgot mondanék ami jót tenne:
- Ha nem lennének egymáson az elemek
- És ha AJAX-al töltődnének be a tartalmak
Köszönöm a válaszokat.
Esetleg widgetekkel lehetne színesíteni, ahol feljönnek a specifikációk. A tartalom egyébként még bőven bővíthető, de félek tovább haladni az oldallal.
Lehet, hogy beletört a fogam.
A termék konkurencia oldalai egyébként ilyenek:
Ez a másik véglet, bonyolult, átláthatatlan, tele, megbízhatatlan alkatrészekkel. Én csak a toshiba alkatrészekkel szeretnék foglalkozni, de annak "toshiba" voltát egyetlen magyar, vagy külföldi oldalon se nagyon emelik ki.
Lehet, hogy az a vékony sáv tényleg kevés lesz a tartalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!