Hogy tudnék domaint-szerezni bővebben lent?
Sziasztok!
Olyan domain-re gondoltam amiért nem kell fizetni és mondjuk csak átmeneti lehet tőlem teljesen véglegesen is
csak az lenne nekem a lényeg, hogy hol tudnék szert tenni
ingyen domain-ra?
Maga a domaint nekem nem kell csak egyedi email címet akkarok videókat is néztem már és találtam néhány ingyenes-t csak az a baj hogy azok az oldalak már megszünetk amiket láttam videón. Tudnátok küldeni linkeket vagy elmondani hogy ez még lehetséges?
Válaszaitokat köszönöm!

.tk -s domaint lehet ingyen szerezni aminek a levelezéshez szükséges MX recordját is megtudod adni.
Ilyen domaint a dot.tk címen tudsz regisztráció után készíteni. (1 évre ingyenes)
DE! Levél küldéshez szükséged lesz valamilyen SMTP szerverre is amin betudod állítani.
Ez viszont fizetős, vagy nagyon limitált.

Az ingyeneseknek ez az átka...
De amúgy most őszintén két ÉVRE kb 3000 Ft egy sima .hu-s domain is.
Ez olyan nagy összeg?
(Jó utána a fenntartás kicsit drágább, de havi szintre leosztva az is szinte semmi, pár száz ft.)
Hát nekem teljesen ingyenes kellene de nem weboldal tárolásra.
Hanem a gmail-nak van ugye egy ilyen fiók imporlásása
és más videókban az volt domain-t regisztráltak és miútán felregisztráltak azútán létrehoztak egy email PL.: alma@mindenkilapja.hu (Ha van ilyen fiók akkor nem arra gondoltam) És azt hozzáragták a google fiókjughoz és aztán valami kódot küldtöt a gmail öm hát saját magának mármint a küldőnek (Ez szerintem már nem érthető) és az üzenetre ráklikkeltek és egy linkre is és az az ember a saját gmail fiókjáról nem csak pl alma@gmail.com -ról tudod írni hanem a saját kitalált email címéről is ami alma@mindenkilapja.hu. Szóval ilyet szeretnék én is csak nem mindenkilapjás -at hanem kerdezoblogja.hu-t remélem érhető volt. Ha nem akkor elnézést.

akkor meg kell venned a kerdezoblogja.hu domaint. (ez soha nem lesz ingyenes)
Be állítod egy SMTP szerverre és akkor végig csinálhatod a többit ami a videón volt.
Lényeg, hogy a gmail felületét használja egy másik levelező rendszer szerverét.

Nem sajnálok 100 forintot csak haverom is úgy csinál oldalaknak domaint hogy csak na és ingyen azt nem mondja meg és ezért érdekel engem mindig.
Azért kösz a segítséget!

Keresel valami második szintű domaint (vagy ez már a harmadik szint?) és lesz egy webcímed.szolgálatód_címe.hu-s címed. Ez legtöbbször ingyenes.
G.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!