Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miert nem jelenik meg a...

Makker bolha kérdése:

Miert nem jelenik meg a gyakorikerdesek banner?

Figyelt kérdés

MEgkapom a kódok de nem jelenik meg semmi csak egy üre hely :( A megjelenítést az rendesen számolja de nincs mire rákatintani :( Miert lehet ez ?

Köszike :)

2014. aug. 2. 08:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Am nem 50 GB hanem mb :D mivel egy kicsit sok lene nem ? :D Amúgy meg ha márt akkora bplaced.net -nél 2GB ot kapsz ingyen és ugyan az ....

A html -hez nem nagyon értek inkább a vb.net

De van a dreaviewer -itt nem kell nagyon tudni a html -t és jó progi :) Nekem legfőb az kéne hogy pl. lehesen ingyenesen feltölteni -bármint hogy ha valaki akar feltölthet valamit mint pl. youtube, vagy torrent oldalaknál ... csak rá katt a tallózás gombra ..... igaz van egy oldal [csak angol] :/ wix.com -ittt lehet csinálni feltöltést ...!

Amugy nekem van free 30GB tárhely mert mikor megvásároltam a tabletgépem kaptam free 30 GB tárhelyet :)

2014. aug. 2. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:

? Amúgy nem írtam félre 50 GB -om van.

És mivan a táblagéppeddel? Bocsika a kései reagcióra.

30 GB -sem kevés. Nekem új oldalam is van ilyen videó nézegető mindenkinek 97600500GB ingyen tárhely van.

Miellöt még furcsának találod: Nem furcsa pusztán kihasználom az internetet nagyon sok tárhelyre vagyok beregisztrálva KB 12 13 email címmem van elég egyszerü számomra.

Ha érdekel elmondom hogy használom ki az internetet.

2014. aug. 23. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!