Miert nem jelenik meg a gyakorikerdesek banner?
MEgkapom a kódok de nem jelenik meg semmi csak egy üre hely :( A megjelenítést az rendesen számolja de nincs mire rákatintani :( Miert lehet ez ?
Köszike :)
Am nem 50 GB hanem mb :D mivel egy kicsit sok lene nem ? :D Amúgy meg ha márt akkora bplaced.net -nél 2GB ot kapsz ingyen és ugyan az ....
A html -hez nem nagyon értek inkább a vb.net
De van a dreaviewer -itt nem kell nagyon tudni a html -t és jó progi :) Nekem legfőb az kéne hogy pl. lehesen ingyenesen feltölteni -bármint hogy ha valaki akar feltölthet valamit mint pl. youtube, vagy torrent oldalaknál ... csak rá katt a tallózás gombra ..... igaz van egy oldal [csak angol] :/ wix.com -ittt lehet csinálni feltöltést ...!
Amugy nekem van free 30GB tárhely mert mikor megvásároltam a tabletgépem kaptam free 30 GB tárhelyet :)
? Amúgy nem írtam félre 50 GB -om van.
És mivan a táblagéppeddel? Bocsika a kései reagcióra.
30 GB -sem kevés. Nekem új oldalam is van ilyen videó nézegető mindenkinek 97600500GB ingyen tárhely van.
Miellöt még furcsának találod: Nem furcsa pusztán kihasználom az internetet nagyon sok tárhelyre vagyok beregisztrálva KB 12 13 email címmem van elég egyszerü számomra.
Ha érdekel elmondom hogy használom ki az internetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!