Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mit tanuljak? (több lent)

Mit tanuljak? (több lent)

Figyelt kérdés
HTML(HTML5), CSS(CSS3). Ezeket nagyjából tudom mit kéne most tanulnom? JavaScriptet kezdtem el de nem látom nagy értelmét úgy vettem észre hogy nem lehet benne olyan dolgokat csinálni aminek haszna is lenne...szerintetek?

2014. júl. 30. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor számold meg, hogy a naponta látogatott weboldalaid közül mennyi használ JS-t.

Ha ez sem győzött meg, akkor PHP és sql.

2014. júl. 30. 11:27
 2/6 A kérdező kommentje:
pont ezér lepődtem meg hogy én nem látok benne használható dolgokat... valaki nyugodtan cáfolja ezt meg
2014. júl. 30. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Az AJAX pl. egy eléggé hasznos és igen gyakran alkalmazott technológia.

Wampa javaslatát támogatva: próbáld ki azt, hogy kikapcsolod a JS-t a böngésződben és úgy böngészel. ;)

2014. júl. 30. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
JS elég sokra jó, akár RPG játék is programozható benne.
2014. júl. 30. 12:01
 5/6 anonim válasza:
Ha html írogazás közben nem merült fel az igény a javascriptre, akkor valamit rosszul csinálsz.
2014. júl. 30. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt össze van gyűjtve néhány dolog, miért is érdemes JavaScriptet tanulni és használni.

[link]

2014. júl. 30. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!