Oldal átirányítás?
A webshopomba beépítettem a PayPal-es fizetést.
Amikor a megrendelést leadása megtörténik, akkor a PayPal ablakának fel kellene ugrania. JavaScript-tel át is ugrik, de a böngészők általában blokkolják a felugró ablakokat, így ez nem épp a legjobb megoldás. Gondoltam a PHP-vel való átirányításra (header loction-), de azzal meg az a gond, hogy akkor elmegy a felhasználó az oldalról.
Hogy lehetne ezt jól megoldani?
Ja :)
Ezt nem tiltják a böngészők, és az oldalon is marad a delikvens, ezért gondoltam.
hát ez nem épp a legjobb megoldás...
valami egyéb tipp lenne még? :-)
#1 és #4 vagyok
1) én nem mondtam, hogy konkrétan lightbox-ot használj
2) ha a lightbox-ot nem is, de alternatívái közül legalább egyet be lehet konfigolni úgy, hogy modális legyen
3) de te is megírhatsz egy ilyen popup divet, hogy ne lehessen bezárni, nem kunszt egyáltalán
4) még ha megfeszülsz, akkor is minden megoldásra igaz az, hogy a felhasználó bezárhatja, ha akarja vagy véletlenségből is
5) a kosár ürítését pedig csak sikeres tranzakció esetén kéne elvégezni sz.v.sz
:)
de a paypal már csak akkor ugrik fel, ha a rendelést leadta a felhasználó, a rendelés leadás után meg már nyilván üres a kosár
de akkor keresek valami alkalmas jquery plugint, vagy ha minden kötél szakad akkor megpróbálok írni egyet
mindenesetre köszi a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!