Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki tud egy e-mail küldő...

Valaki tud egy e-mail küldő Php scriptet? Ahol elejétől a végéig leirja hogy hogyan kell alkalmazni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 8. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi ;)

at utolsó jó volt :D

az sikerült és tökéletesen müködik

am még ha tudnál segiteni jo volna

a probléma az lenne hogy ...

a Honlapomat HTML-be csinálom

minden oldal/lap egy külön html.. tehát pl az oldal takaritás akkor annak a neve takaritas.html

és ha rákatintok akkor a Böngésző linkjében csak azt irja hogy [link]

sem az indexet semmit nem ir...

de ha link szerint beirom hogy www.oldalneve.hu/takaritas.html akkor elé adja az oldalt

de nekem ugy kéne ha az oldalt a menüből inditom el akkor a linkje is rendesen jelenjen meg

2010. jan. 8. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is ezt csinálja, és php-sra írnám át az oldalt...

ezt nézted már? videosmart.hu regisztrálsz és többet is meg tudsz akkor nézni. Egyes videokat, sajnosnem mindegyiket, de le lehet szedni, ha a böngésződbe van már ilyem modul kiegészítő.

Engem az érdekel hogy amit nem tudokúgy leszedni azt hogyan lehet? Mert valami flash-t szedle helyette, azt érzékeli a program a video helyett, pedig a video-t választom ki, és arra jön fel a letöltő elem.

2010. jan. 9. 09:03
 4/4 A kérdező kommentje:

tegnap kezdtem el használni a Videosmart-ot... tehát tegnap regeltem rá.

mert sok PS Tutorial van, de letölteni nem probáltam

nem is tudtam h lehet

2010. jan. 9. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!