Valaki tud egy e-mail küldő Php scriptet? Ahol elejétől a végéig leirja hogy hogyan kell alkalmazni?
köszi ;)
at utolsó jó volt :D
az sikerült és tökéletesen müködik
am még ha tudnál segiteni jo volna
a probléma az lenne hogy ...
a Honlapomat HTML-be csinálom
minden oldal/lap egy külön html.. tehát pl az oldal takaritás akkor annak a neve takaritas.html
és ha rákatintok akkor a Böngésző linkjében csak azt irja hogy [link]
sem az indexet semmit nem ir...
de ha link szerint beirom hogy www.oldalneve.hu/takaritas.html akkor elé adja az oldalt
de nekem ugy kéne ha az oldalt a menüből inditom el akkor a linkje is rendesen jelenjen meg
nekem is ezt csinálja, és php-sra írnám át az oldalt...
ezt nézted már? videosmart.hu regisztrálsz és többet is meg tudsz akkor nézni. Egyes videokat, sajnosnem mindegyiket, de le lehet szedni, ha a böngésződbe van már ilyem modul kiegészítő.
Engem az érdekel hogy amit nem tudokúgy leszedni azt hogyan lehet? Mert valami flash-t szedle helyette, azt érzékeli a program a video helyett, pedig a video-t választom ki, és arra jön fel a letöltő elem.
tegnap kezdtem el használni a Videosmart-ot... tehát tegnap regeltem rá.
mert sok PS Tutorial van, de letölteni nem probáltam
nem is tudtam h lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!