Magánszemélyként hogyan kereshetek pénzt weboldalammal?
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 11:26
1/5 anonim válasza:
ha kiváltasz egy egyéni vállalkozóit (bár valahol hallottam, de abba nem vagyok 100%-ig biztos, hogy teljesen helytálló infó, de elvileg 300.000 Ft-os éves jövedelemig nem kell adózni)
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem így van. Szívesen kiváltanék egyéni vállalkozóit, de az havi szinten kb. 50000-ba kerülne.
Az adómentesség, amire gondolsz, az az, hogy magánszemélyek saját megunt tárgyuk eladása után havi 600 000 ft-ig nem kell adóznia, de az nem jön ide.
2014. júl. 5. 19:45
3/5 anonim válasza:
Szellemi szabadfoglalkozásúként tudsz némi összeget összehozni, és valószínűleg még nagyon alacsony, vagy adómentes kategóriába esnél.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez egyéni vállalkozói?
Iparűzési adót, Kata-t is kell fizetni?
2014. júl. 5. 21:59
5/5 Német_Tibor válasza:
A pénzkeresést a honlapodon hogy érted? Szolgáltatnál vagy termelnél valamit? Mert akkor hivatalosan kell intézned, adót kell fizetni.
Ha hirdetéseket tennél ki, akkor nézz körbe egy Adwords fórumon, ott már biztos megválaszolták ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!