Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lenyíló menü script vagy css...

Lenyíló menü script vagy css segítségével megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
Láttam már lenyíló menüt amit script segítségével csináltak, de ott volt, hogy valamiért nem mindig nyílt le, css-ben is megtörténhet ez?

2014. júl. 3. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:

ha kattintással nyílós, akkor javascript, ha hoverre nyílik, css-el csináld

ha jól van megcsinálva, akkor js-el is le kellene nyílnia mindig, kivéve ha kikapcsolt, vagy nem támogatott minden része az adott böngészőben.

de js-el valszeg lassabb is, bár nem biztos h észrevehető

2014. júl. 3. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk sikerült már olyan css formátumot összehoznom, ami nem ment explorer 8 és korábbi verziói alatt
2014. júl. 3. 20:48
 3/9 A kérdező kommentje:

hogyan tudok egy szakaszt középre igazítani egy másik szakaszhoz viszonyítva?

az egyik szakasz margin:0 auto 0px van állítva, de a másik szakaszt nem tudom a már előbbi szakaszhoz viszonyítva középre igazítani. Lehetséges ez?

2014. júl. 5. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbálgatással :)

Látnunk kéne hogy mire gondolsz

2014. júl. 5. 12:51
 5/9 A kérdező kommentje:

_______

|_______| ez egy szakasz :D

____

|____| ez a másik szakasz. Jelenleg az ábra szerint néznek ki, én pedig azt szeretném, hogy az alábbi ábra szerint nézzenek ki :D

Nem tudom mennyire érthető a banálisan formázott négyzeteim alapján :D

|__________|

_______

|_______|

2014. júl. 5. 13:00
 6/9 A kérdező kommentje:

_______

|_______|

2014. júl. 5. 13:00
 7/9 A kérdező kommentje:

. ___________

. |___________|

. _______

. |_______|

2014. júl. 5. 13:01
 8/9 A kérdező kommentje:

sajnos nem jön ki a dolog szépen :D

A lényeg, hogy egyik szakasz a másikba kellene legyen és középre igazodjon. Mint a text-aline:center hatására a szöveg.

2014. júl. 5. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
ha arra gondolsz, hogy nem egyhosszúak a szakaszok, akkor min-width-et is adj meg
2014. júl. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!