Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ingyenes weblapnál mire...

Ingyenes weblapnál mire figyeljek? Mit jelentenek a tárhely adatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni egy saját weblapot, egyenlőre még ingyenes oldalon gondolkodom. Szeretnék rajta több regisztrált tagot tárolni illetve eléggé sok fényképet. (nem társkeresés :)) Segítenétek abban, hogy mekkora tárhely szükséges stb.? pl.: newhosting.hu ? Köszönöm!

2014. jún. 30. 12:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom megbízható programozóval készíttesd el az oldalt fizetős tárhelyre, saját domain névvel.

Nem értem miért, de mint ha közel harcot vívnának az ingatlan közvetítők.

Amennyi erőforrást a konkurens szapulására szánnak, annyiból sikeresebbé tehetnék a vállalkozásukat.

Elég gyakran találkozom azzal, hogy megkeresnek, XY konkurens oldalt tegyem tönkre, töröljem...

Volt már olyan megkeresés is, hogy X száz ezret fizet, ha átirányítom a konkurens cég weboldalát amit én készítettem és üzemeltetek.

Szóval ha ilyennel akarsz foglalkozni, készülj fel, hogy konkurencia ott tesz keresztben ahol tud.

(Amúgy ugyan ez van az utazási irodák esetében is)

2014. jún. 30. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!