Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Referenciák közt fontos, hogy...

Referenciák közt fontos, hogy webshop is legyen?

Figyelt kérdés

Hogy felvegyenek dolgozni?

Enélkül nehezebb lesz állást találni, vagy ha jóféle a többi referenciám, akkor nem lesz akkora hátrány?

2014. jún. 29. 03:45
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és webprogramozói (backend) állásról van szó, nem MC donalds krumplisütő.
2014. jún. 29. 03:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz egy smartyt alábaszol egy backendet aztán lesz webshop. Amúgy nem ártana.
2014. jún. 29. 04:47
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Kétségtelenül jól mutat. Én kezdőként megírom 3 nap alatt, szóval nem lenne nagy projekt megcsinálni, bár a részletek, pl. clean url is számítana.
2014. jún. 29. 08:34
 4/7 anonim ***** válasza:

@08:34: Azért ezt kétlem, én "profiként" is minimum 1-2 hetet számolnék rá, hogy tényleg jó is legyen és akkor a "tervezés", mint olyan, elég lényeges lépés ki is marad.

Jó, ha van, de igazából nem amiatt fognak felvenni.

Amikor bemész egy céghez interjúra, akkor jó esetben egy tapasztaltabb fejlesztő lesz ott és pár kérdésből látni fogja, hogy képben vagy-e, vagy csak úgy a netről ollóztál össze cuccokat.

2014. jún. 29. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

#11:14- ezt el is ismerem, de én most nem jofogasról beszélek vagy olx-ről, hanem egy baromi nagy adatbázisról, ami mögött ott áll 3 php, egy asp, egy htaccess meg néhány html fájl, ami kidobálja a terméket, a kosarat, az ajánlásokat, a tulajdonságokat, meg ami lehetővé teszi a regisztrációt, bejelentkezést, néhány beállítást, egy admin felületet, meg egy körlevél-funkciót, meg max. egy kapcsolat-formot.

Erre nekem 3 nap bőven elég, persze a design ízlés dolga, és nem szeretek sok funkciót pakolni egy oldalra, így menübe rendezek mindent, így átláthatóbb is.

(Tapasztalat: nagyon hasonló dolgot csináltam sokkal bonyolultabban, sokkal kezdőbbként, 4 nap alatt, kb. 10 óra/nap.)

2014. jún. 29. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy, hogy van-e a referenciáid között webáruház. A lényeg inkább az, hogy amit a referenciádba teszel az tökéletes legyen.

Webáruház meg webáruház között van azért különbség, mint ahogy a lepusztult 1200 -as zsigulit és az audi Q7 -et is autónak nevezik...

2014. júl. 1. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ilyen szempontból a 3 nap alatt összedobható inkább jobb, ha nem kerül bele.
2014. júl. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!