Az ATW teljes mértékig ingyenes tárhely? Ha igen megfelelő-e Nevelde készítéséhez?
Figyelt kérdés
Sok jót hallottam, az extra.hu és az ATW.hu-ról. Mint tudom az extra teljes mértékig ingyenes, csupán hírdetésekkel rakja tele az ember oldalát. Ezzel semmi gond nem lenne, csak már egy jó ideje nem lehet regisztrálni. Az ATW-ről sokkal kevesebbet tudok. Igaz olvastam, hogy teljesen ingyenes, de nem lepődnék meg ha lenne pár rejtett fizetős dolga. A HTML és a PHP ismeretem azt hiszem elég lenne az extra.hu -hoz egy nevelde elkészítéséhez. Az érdekelne, hogy sokban különbözik-e a két tárhely egymástől, és tényleg teljesen ingyenes-e?2010. jan. 5. 14:09
1/5 anonim válasza:
Ingyenes, de nem túl sok. Ha nagyobb tárhely kell, a DropBoxot javaslom (a Data.hu egy hordó fos)
2/5 anonim válasza:
Évente 5000 Ft-ért kapsz saját domain nevet meg saját ~500Mb-os tárhelyet php+adatb-vel. Minek az ingyenes szarokkal vacakolni?
3/5 anonim válasza:
előttem lévőhöz csak annyi, hogy minek 5000 FT-ot fizetni, ha 500 MB-s az ATW ingyenes Tárhelye is :P
4/5 anonim válasza:
Mert a saját tárhelyemen tudom hogy minden biztonságban van, garantált elérhetőség/gyorsaság, a saját domainnek presztízsértéke van, egyszerűbb az élet ha van egy saját CPanel és akkor nem kell minden beállításért könyörögni hanem magam megcsinálom, nagyobb adatbázis, több engedélyezett oldalletöltés / adatforgalom, potom pénzért bővíthetem a tárhelyem méretét ha szükséges, a nap nagy részében elérhető ügyfélszolgálat ami ha gondom van, azonnal reagál, segít. Még mondjak okokat hogy miért nem jobb az ingyenes lószar?
5/5 anonim válasza:
Próbáld ki ezt: [link]
Igaz, angol, de 1,5 GB tárhely, ingyenes, és sok szolgáltatásuk van. Ezen kívül megbízható, és még a word press is boldogan elfut rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!