Milyen nehéz egy weblapot készíteni? Azt tudom hogy program kell szerverhez, weboldal szerkesztéshez. Valami olyasmire gondoltam ami inkább gyerekeknek, kissebbeknek lenne való témájú. Valakinek ötlete?
Szia!
Mint korábban említették, tapasztalat kell ahhoz, hogy 0-ról egy ilyet létrehozz, de van más megoldás is:
- rengeteg ingyenes weboldalépítő létezik már, ami domaint, tárat és mindenféle segítséget ad a weblap létrehozásához. Általában ezek elég egyszerű oldalak, de egy kis gyakorlással egész profi látszatot is el lehet velük érni, csak gyakorolni kell és folyamatosan tanulni.
Ilyen weblapépítők:
Egyébként google segítségével a weblapépítő vagy website builder szóra keresve sok ilyet találsz, de a fenti 2-t mindenképp ajánlani tudom. Egyébként ne ilyedj meg attól, hogy blogot hozol pl. létre, mert nagyon sokat lehet rajtuk módosítgatni, így remek oldalak készíthetőek és neked semmi dolgod velük, csak írni a tartalmat és kedvedre bütykölni. A többi dologra figyelnek az oldal tulajdonosai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!