TappancsMancs kérdése:
Weboldalhoz tartozó email küldés fogadás hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy weboldal saját domainos emailekkel. Azt hogy szokták megoldani, hogy a saját domainos email egy normális email platfromon legyen kezelhető? Az oldalon lehet levelet küldeni és be is van állítva hogy a sajátdomménre mennek a levelek ha ott ír valaki. De borzalmas a tárhelyszolgáltató email kezelőfelülete és valahogy egy programból kéne fogadni és küldeni ami rendesen néz ki, átlátható meg ilyenek. Mindenképpen fontos a feladó meg re mezőkben az oldal emailjei legyenek. Hogy szokták ezt?#e-mail #weboldal email
2014. jún. 23. 21:55
1/7 anonim válasza:
Levelező klienssel, pl. Thunderbird.
2/7 anonim válasza:
Illetve én GMail alá kötöttem be a domainemhez tartozó e-mail címeket. Nekem tetszik a GMail felülete.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. A gmail tényleg jó is lenne csak akkor a feladó beállítható a weboldal dimanjára? Úgy hogy ugye ne gmailos feladó legyen.
2014. jún. 23. 22:02
4/7 A kérdező kommentje:
A Thunderbird-öt névről ismerem pár dolgot tudnál mondani róla? Köszi!
2014. jún. 23. 22:03
5/7 anonim válasza:
GMail: beállítható, hogy a feladó is a saját domained alól menjen. Ez a Beállítások 'Fiókok és importálás' fülén teheted meg. 'E-mail küldése erről a címről' és 'Levelek ellenőrzése más fiókokból' kell neked.
Thunderbird: olyan sokat nem tudok róla mondani, ez egy desktop alkalmazás, ami ellenőrzi és letölti az új leveleket a beállított fiókokból. Könnyű vele rendszerezni a leveleket (szűrők alkalmazásával akár automatikusan is) és én azért szeretem, mert offline is elérhetem a korábbi leveleimet (míg ez webes felületen ugye nem mondható el). Nagyjából ugyanezek érvényesek az összes desktop mail clientre, csak azért írtam Thunderbirdet, mert én azt ismerem, azt használom.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Előbb megnézem a gmailt.
2014. jún. 24. 22:02
7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült beállítani a gmailosnál! :) Köszönöm még egyszer a válaszokat.
2014. jún. 25. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!