Miért nem működik rendesen a fórumom?
Figyelt kérdés
Nos, az lenne a probléma, hogy egy ingyenes webhosting szolgáltatónál, történetesen az ininet.hu-nál regisztráltam egy tárhelyet és ftp-re feltöltöttem a fórumomat. Ugye a teleptés úgy kezdődik, hogy annak a mappának a nevét írom változóként, amit feltöltöttem ftp-re. Esetünkben legyen home. A telepítés első lépése az, hogy a böngészőnk címsorába beírjuk a regisztrált weboldalunk nevét és utána írjuk változóként a mappa nevét. Például: www.weboldalam.ininet.hu/home. Így elkezdődött a telepítés. A telepítéssel semmi gond nem volt, az admin accountomat is sikeresen regisztráltam, viszont csak akkor megy a weboldalam, ha a telepítő nevét írom be: www.weboldalam.ininet.hu/home. Viszont ha csak ezt írom be: www.weboldalam.ininet.hu, akkor azt írja ki, hogy nem töltöttem fel weboldal motort, pedig feltöltöttem. Tipikus hiba szokott lenni, nálam is előfordult, de az okát nem tudom. Előre is köszönöm a segítséget!2014. jún. 23. 16:36
1/3 anonim válasza:
egy almappába telepítetted a fórum motorját, ami az esetedben a home.
Valószínűleg egy olyan leírást követtél, ahol egy meglévő oldalhoz linkelhető belső fórum oldalt tudsz telepíteni.
pl. van a /index.html /bemutatkozás.html /kapcsolat.html /forum/
2/3 anonim válasza:
Amit te szeretnél, úgy a legegyszerűbb kivitelezni, ha a document rootba rakod a fórummotort. Konkrétan fogd meg a home könyvtárban lévő összes fájlt és könyvtárat és mozgasd a home könyvtáron kívülre.
3/3 A kérdező kommentje:
Pontosan nem értem. Segítenéltek?
2014. jún. 25. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!