Milyen -ingyenesen letölthető, teljes verziós- programmal lehet olyan weblapot csinálni, amibe Youtube-os videókat bele lehet ágyazni?
Egyszerű szövegszerkesztő (notepad) is írhatsz már html kódot.
Ezután a html kód megfelelő részébe a youtubon található "Embed" mezőben lévő kódot oda másolod és kész is van.
Látszólag az oldaladon van a videó, de valójában persze ha törlik a youtubon akkor nálad is eltünik majd, de ez fizetős programmal is így lenne. :)
nem olyan rázós a html kód, akár a neten található anyagokból is elsajátítható az alap. Ha ügyes vagy egy nap alatt meglesz. ;-)
Még az olyan jól összerakott html szerkesztők mint a dreamweaver használatához is időként el kell bizony hogy tudjad, hogy mi micsoda a html kódban.
Ennélkül hamar zátonyra futsz.
Köszi...
Nem tudok html-ben irni :-(
Melyik a megfelelő rész?
nekem olyan kellene amit pl naponta lehet frissíteni
regeltem az atw-n és oda szertném feltölteni.
Tudom, hogy per pillanat nem tudsz, de azt írtam, hogy rendkivül rövid idő alatt a neten található anyagokból elsajátítható.
Javadra válik a későbbiekben..
A html kódon belül két szekció van "header" és "body".
Lényegében a body nyitó és záró tagja között kell a beágyazó kódnak lenni bárhol.
Ha csak az alap fa pados verziót vesszük ez lényegében 6 sor plusz a beágyazó sor!
Itt egy példa, de ki vettem pár speciális karaktert, mert tilos itt html tagokat hasznáéni szóval a teljes kódot keresd meg a neten:
html
head
/head
body
Ide jön a beágyazó kód
/body
/html
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!