Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Az lehetséges hogy a blogger...

Az lehetséges hogy a blogger nem a valós adatokat mutatja a statisztikánál?

Figyelt kérdés
Csak mert eléggé meglepődtem, amikor azt láttam, hogy tegnap hajnali 3.15-kor 66 látogatóm és oldalletöltésem van, és 4.15-kor is ugyanennyi. A köztes időszakban senki nem járt a blogomon, és 3.15 előtt sem. Legközelebb öt ember látogatta az oldalam, 5.30-körül. Ma pedig állítólag 77 ember csekkolta hajnali egykor a blogom. Nekem ez kicsit gyanús. Kíváncsi vagyok, hogy ez lehetséges-e, vagy a bloggerrel van valami?

2014. jún. 21. 05:51
 1/5 anonim ***** válasza:
blogger.hu vagy blogger.com ?
2014. jún. 21. 11:22
 2/5 edemmester ***** válasza:

blogger.com esetén én eddig nagyjából helyénvalónak találtam a statisztikát, de kapcsolj hozzá egy analitycset és kiderül. De a blogger nem személyeket mér egyébként, hanem oldalmegjelenést. Ha egy ember a blogod 5 különböző oldalát megnézi, akkor az 5 oldalmegjelenés lesz ugyanattól az embertől. Nekem a blogger statisztikái körülbelül megegyeznek az analytics adataival, nincs köztük komolyabb eltérés, tehát szerintem rendben van.

A látogatottság egyébként tud hullámozni, bár amiről írsz az eléggé szélsőséges. Az általad leírthoz hasonlóakat csak olyan blog statisztikájában láttam, ahol hosszú ideje nem volt tartalom megosztva. Szóval ez kicsit gyanús valóban. Nem mondom hogy az én statisztikámban nincsenek nagyon erős hullámzások, de ennyire erősek azért nincsenek. Szerintem próbálkozz meg egy analytics beágyazásával, és hasonlítsd össze az eredményt. Egyébként átdobnád a blogod linkjét privátban? ;)

2014. jún. 21. 13:18
 3/5 edemmester ***** válasza:
*analytics
2014. jún. 21. 13:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Blogger.hu amúgy
2014. jún. 21. 18:43
 5/5 A kérdező kommentje:
De a blogger a látogatók számát és az oldalletöltést is méri :D
2014. jún. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!