Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet a css-t aktiválni...

Hogy lehet a css-t aktiválni notepad++-ban?

Figyelt kérdés

Elkezdtem a html szerkesztés,szeretném azon az oldalon ahol eddig dolgoztam aktiválni a css-t,hogy tudjak használni css-s kódokat!

Ezt hogy kellene?

2010. jan. 3. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Most az oldalon vagy a Notepad++ -ban? Egyébként miért kell aktiválni? Nem igazán értelmezhető a kérdésed.
2010. jan. 3. 21:01
 2/5 A kérdező kommentje:
a notepad-ban meg lehet nyitni vagy új oldalt lehet létrehozni,ahol dolgozni szokás,ahova a html-t eddig is írtam,akkor ha leírok pár a css kódot akkor azt észlelni fogja a notepad++?
2010. jan. 3. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyi, ha Notepad++ -ban nyitsz egy új lapot és elkezded szépen gépelni a dokumentumba hogy

body,html {...}

a {}

a: hover {}

majd elmented style.css néven akkor meglepő módon egy elmentett css fájlod lesz elmentődve style.css néven. Nem tudom hogy a szoftvernek mit kellene felismernie, illetve hogy a felismerés mivel járna. Én is Notepad++ -t használok egyébként de elég körülményesen fogalmazol, szóval nem igazán értem.

A kész css fájlt aztán csatolhatod a html fájlodhoz. Tatataaaa

2010. jan. 3. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha meg félre kommunikálunk itt szépen egymás mellett akkor írj egy levelet a daneel.spam@ymail.com címre aztán meglátjuk, hogy tudok-e segíteni.
2010. jan. 3. 23:59
 5/5 anonim ***** válasza:
nyelv menüpont, és akkor amilyen nyelvet kiválasztasz, aszerint színezi a kódot
2010. jan. 4. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!