Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítő oldal?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan honlapot létrehozni, amibe jó sok dolgot beletudok pakolni, fórummal, képekkel, több témával kapcsolatban. Alkalmasak erre az ingyenes weblapok?2010. jan. 3. 17:17
1/7 anonim válasza:
Hát ingyensen a mindenkilapját ajánlom..
Többihez pl atw vagy extra.hu kis tudás kell(ftp feltöltés, php programozás a forumhoz stb...)
Mindenki lapja meg enged sokmindent;)
soksikert:)
2/7 anonim válasza:
lapunk.hu és talán az mlap.hu
de én próbáltam regisztrálni lapunk.hura de nem sikrült :'(
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még annyit szeretnék tudni, hogy mekkora hozzáértést, szaktudást igényel az elkészítése? Ez lenne az első weblapom, és hát ahogy olvasgattam, eléggé offolgatták a hozzá nem értőket:S
2010. jan. 3. 17:36
4/7 anonim válasza:
1-2hónapon belül belejöhetsz én gportállal kezdtem mosmát atw-m van de lehetne sima .hu-som is csak nem akarok fizetni, Az a lényeg hogy sokat bóklászd az ilyen fórumokat ahol erről beszélnek! vagy írj az e-mail címemre ha elakadsz!
6/7 anonim válasza:
Sya! Én mindenféleképpen a lapunk.hu-t ajánlanám. Nekem is ott van oldalam, és két témáról csináltam. Szerintem nagyon jó!
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!