Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legjobb ingyenes...

Melyik a legjobb ingyenes weblapkészítő oldal?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan honlapot létrehozni, amibe jó sok dolgot beletudok pakolni, fórummal, képekkel, több témával kapcsolatban. Alkalmasak erre az ingyenes weblapok?
2010. jan. 3. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát ingyensen a mindenkilapját ajánlom..

Többihez pl atw vagy extra.hu kis tudás kell(ftp feltöltés, php programozás a forumhoz stb...)

Mindenki lapja meg enged sokmindent;)

soksikert:)

2010. jan. 3. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:

lapunk.hu és talán az mlap.hu

de én próbáltam regisztrálni lapunk.hura de nem sikrült :'(

2010. jan. 3. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még annyit szeretnék tudni, hogy mekkora hozzáértést, szaktudást igényel az elkészítése? Ez lenne az első weblapom, és hát ahogy olvasgattam, eléggé offolgatták a hozzá nem értőket:S
2010. jan. 3. 17:36
 4/7 anonim válasza:
1-2hónapon belül belejöhetsz én gportállal kezdtem mosmát atw-m van de lehetne sima .hu-som is csak nem akarok fizetni, Az a lényeg hogy sokat bóklászd az ilyen fórumokat ahol erről beszélnek! vagy írj az e-mail címemre ha elakadsz!
2010. jan. 3. 18:16
 5/7 Drone007 ***** válasza:

Angol:

[link]

Magyar:

[link]

2010. jan. 3. 19:05
 6/7 anonim válasza:
Sya! Én mindenféleképpen a lapunk.hu-t ajánlanám. Nekem is ott van oldalam, és két témáról csináltam. Szerintem nagyon jó!
2010. jan. 4. 19:50
 7/7 anonim válasza:

nekünk mindenkilapja.hu-s van én ezt ajánlanám

de van 1 5mp.eu-som is az se rossz bár nem annyira jó

ha gondoljátok nézzétek meg őket:

[link] <-mindenkilapja

[link] <-5mp :)

Sok szerencsét :D

2010. jan. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!