Min tudnék még javítani a lapomon?
Kb. elkészült a honlapom, illetve már jó ideje fut is. Nem azt kérem, hogy szólja le akárki is, hanem építő jellegű kritikákat várok (ugyanis nem vagyok profi honlapkészítő :) )
Elsősorban nem a tartalmi rész a fontos, az ugyanis adott, inkább a dizájn tartalom elhelyezése ilyesmi.
(w w w. agardibicikli . hu)
Köszönöm
Nem rossz ez... a mobilos oldal elég használhatónak tűnik (bár csak gépről próbáltam).
A háttér lassan tölt be, csökkenteni kellene a méretét.
A design pedig lehetne kicsit letisztultabb stílusosabb. (bár ez ízlés kérdése) de nekem nem jön be az ilyen nagyon lekerekített stílus. Meg vannak apróságok, pl [link] itt túllóg az alsó doboz.
Ezen felül a cím egy kicsit hosszú, bár két nyelven van, szóval érthető.
A kezdőlapra esetleg még kerülhetne több szöveg, ami tartalmazza a kulcsszavakat (mondatban).
még egy dolog: használj egységes betűtípust! vagy összeillőket.
szóval én azzal kezdeném, hogy ki kéne alakítani egy arculatot
Igen, a mobil oldalnak mindössze annyi a funkciója, hogy csak a fontosabb dolgokat jelenítse meg, ne kelljen csomó képet betöltenie (háttér pl.), azt nem is én írtam, alapséma volt hozzá, csak a tartalmat dobáltam bele.
Többieknek köszi, dolgozgatok rajta :)
Itt a gyiken először mondom: ez egész korrektül meg lett szerkesztve, minden megfelel a funkciójának, és a minimalista design is érthető.
A narancssárga nekem furcsán illeszkedik a weboldalba, de ez persze ízlés kérdése, meg ezt sem árt megfontolni ( https://www.youtube.com/watch?v=evQsOFQju08 )
A szétcsúszás ff30.0 alatt is fennáll.
Az alsó elérhetőségekből egy sor kilóg a divjéből, és ezért látszik legalul 8 pixel erejéig még a háttérkép.
Van pár dolog ami nekem nem tetszik benne, de ez csak szakmai kritikus hozzá állás lenne, így nem kritizálom. :-)
A szét esést kicsit megvizsgáltam, és úgy tűnik rendszer font rendérélese és simítása okozza. mindössze 3px elcsúszás képes a linkelt képen látható szét esést eredményezni.
Vagy picit (kb 4px -el széllesebbre kellene venni a text mezőt, a paddingókból 2px -elt lecsípve )
A szín az nem azért ilyen mert nekem így tetszik (bár a videó érdekes volt, megnéztem :) ), hanem anno így indultunk valami hasonló narancssárgával az egész arculatban benne volt, aztán maradtam ennél :)
Köszönöm am. a segítségeket, legjobb tudásom szerint javítottam is a hibákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!