Hogyan tudnám egy Divnek (overflow:scroll;) a csúszka-pozíciójának az értékét beletenni egy PHP változóba?
Figyelt kérdés
Van egy divem amiben egy nagyon hosszú szöveget jelenítek meg.A szöveget ajaxal jelenítem meg, ami másodpercenként frissíti a div tartalmát, és beállítottam javascriptel ,hogy a csúszka mindig csússzon legalulra (és természetesen ezt is frissítem másodpercenként) és a probléma vele az ,hogy mivel másodpercenként letolja a csúszkát nem lehet normálisan megnézni a divnek a teljes tartalmát. Valami olyasmit találtam ki ,hogy :
if($div_pozicio == 0){
echo"<script>JavaScript</script>";
}
már csak valahogyan a $div_pozicio változóba bele kéne tenni a csúszka értéket, de fogalmam sincs ,hogy hogy tegyem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 17. 11:14
11/13 A kérdező kommentje:
Bocsi beugrottak hozzám random ismerősök. Nem tudtam most ezzel foglalkozni de mindenki ötletét letesztelem és reagálok rájuk! Köszönök mindent!
2014. jún. 17. 16:15
12/13 A kérdező kommentje:
[link] ő a végső megoldás! Köszönöm mindenkinek a segítségét!
2014. jún. 17. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!