Privát blog, egyáltalán van ilyen?
Figyelt kérdés
Üdv emberek. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan ingyenes blog, ami esetleg privát. Ami nálam azt jelenti, hogy csak én látom, esetleg megoszthatom valamilyen oldalon, de egyébként tényleg senki nem talál rá.2014. jún. 16. 13:54
1/5 anonim válasza:
persze!
blogspoton is van, a beállításoknál.
2/5 anonim válasza:
ha csak te látod akkor hiába osztod meg nem fogják látni
viszont csinálhatod regisztrációhoz kötve
így a tartalmat csak regisztráltak látják
3/5 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm a válaszokat közben megtaláltam egy régebbi kérdést, amiben már leírták.
#2. csak naplót írni szeretnék, csak így gépen keresztül és nekem az úgy jó. nem szeretném ha bárki olvashatná. :)
2014. jún. 16. 14:17
4/5 edemmester válasza:
Ha naplót írsz, akkor a google drive-ba egy szövegfájlba is írhatod, de egyébként ahogy fentebb is írták, van rá lehetőség.
5/5 anonim válasza:
ha naplót akarsz írni, akkor miért nem a "hagyományos" módon, egy külön füzetbe, a saját kezeddel írod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!