Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Én vagyok a hülye?

Én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés
Hogy mindenből sajátot akarok a mások által megírt dolgok helyett?

2014. jún. 12. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
lehet
2014. jún. 12. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyéni igények léteznek, ezzel nincs is gond, de kérdés, hogy mennyire lehet ezt megvalósítani, vagyis egyeztetni mindig kell. Az, hogy inkább te akarod megcsinálni a weboldaladat, azzal sincs gond, ha értessz is hozzá, vagy van hozzá kellő segédleted.
2014. jún. 12. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Én például direkt ehhez ragaszkodtam egy ideig, de amihez még nem értek, pl. filefeltöltők, jQuery, AJAX, de funkcióik kellenének az általam kigondolthoz, ott leszedek egy forráskódot, tüzetesen átnézem, megértem, átírom a felét, amilyenre nekem kell, és kész is. A gond ott van, hogy igazából ha tanulok is ezalatt, érdemesebb lenne megtanulnom őket előtte. Ezért ja, pont hogy fordítva: nagyon is jó, ha úgy csinálod.
2014. jún. 12. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Példának beírtad a jQuery-t, az nem véletlenül az egyik legelterjedtebb fvkönyvtár, nem csak azért mert egyszerű használni, hanem mert optimalizált is, nehéz egyedül hasonló minőséget produkálni, ha tanulásból csinálod így akkor oké, de amúgy felesleges.
2014. jún. 12. 19:39
 5/8 Tengor ***** válasza:

Attól függ. Ha a tanulás a cél, ahogy fentebb írták, akkor az hasznos.

Ellenben ha a produktivitás a cél, akkor csak az időt vesztegeted azzal, hogy újra és újra feltalálod a spanyol viaszt.

2014. jún. 12. 21:04
 6/8 Drone007 ***** válasza:

Nem hiszem hogy a magaddal szembeni elvárások felállítása, és az igényesség hülyeség volna.

Csak ne vidd túlzásba.

Becsülendő, ha valaki nem copy/paste módszerrel próbál weboldalt/programot összebarkácsolni, és nem szégyen ha használsz bizonyos előre megírt jquery pluginokat, vagy php classokat - feltéve, ha érted a működésüket, és bármikor bele tudsz nyúlni, hogy módosíthasd őket, ha szükséges.

Rengetegen vannak, akik fejlesztőnek mondják magukat pedig csak előre gyártott programdarabkákat vagdosnak össze, és amikor hibával találkoznak, azt sem tudják hol kezdjék keresni.

Sok sikert!

2014. jún. 13. 14:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, egyébként még arra jöttem rá, hogy azért sem szeretek idegen kódot használni, mert nagyon meg kellene ismerni ahhoz hogy átlássam a benne lévő hibákat, ami legalább akkora munka lenne mint sajátot írni. :(
2014. aug. 8. 04:51
 8/8 anonim ***** válasza:
#Kérdező: engem pl. konkrétan idegesített, mikor Javaban egy előre megírt 3D motort használtam. Most, hogy OpenGL-re rápislantottam, már igencsak szeretném, ha alám lenne pakolva itt is, mint ami Javaban :D
2014. aug. 8. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!