Weboldalkészítés Szállásnak? Segítség!
Szállásnak készítünk Weboldalt! A Nagyja már megvan, de van egy szobafoglalás ablakocska amit nem tudunk megcsinálni. Kérdés hogy külön programmal vagy van olyan program ami képes ilyenre?
Kép hogy mégis miről beszélek:
[link] googleusercontent.com/-aDP38GkGOMU/U4g0KmR9xCI/AAAAAAAAASg/n95CZv72dG0/w286-h260-no/Dia1. JPG
Köszönöm előre is a válaszokat!
Az url sajnos használhatatlan, így csak sejtem mire gondolsz.
Egy speciális űrlapon keresztül be lehet kérni a foglalás időpontját, melyik szobát, hány személy, milyen szolgáltatás, mivel fizet stb... dolgokat, amit aztán formázva a szállás egy megfelelő email címére el kell küldeni. Kicsit több, ha a foglalásokat adminisztrálhatóan adatbázisban is tárolod, és még extrább, ha a foglalási rendszer azt is figyeli van-e szabad szoba az adott időszakra.
Mindez leprogramozható php-vel, ha nem megy érdemes profit megbízni vele.
Költségkímélés szempontjából nem szeretnénk "profit" megbízni meg mind a ketten végeztünk ilyen sulit,bár én már elfelejtettem mit hogy kell csinálni,de a kolléga vágja és ezért inkább kiderítem hogy is kell ezt megcsinálni...
Nekünk csak egy egyszerű kis ablakocska kell ami az e-mail címre küldi az infókat, mivel nem számítógépes rendszert hanem papír alapút használ a szállás...
Melyik ez a program ami ezt meg tudja oldani és mennyire bonyolult?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen a kommenteket!
Remélem tudjuk majd hasznosítani! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!