Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Joomlában word dokumentum...

Joomlában word dokumentum tartalmát, hogy varázsolom fel egy honlapra?

Figyelt kérdés

Hogyan tudom azt megoldani, hogy ha a honlapon rákattintunk a "Közlemények" fülre a felsősorban pl. , akkor ott szöveg jelenjen meg?

Van 2 word dokumentumom, azt hogy tudom elérni, hogy azoknak a tartalma jelenjen meg ott?

Én felraktam új hírként, majd azt csatlakoztattam hozzá ahhoz a "fül"höz, de ezt írja ki:

[link]

Vagy valahova felkell töltenem a word dokumentumot, és akkor onnan tudom rakosgatni, és megjelenik a honlapon is?

2014. máj. 27. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szimpla CTRL+C/CTRL+V-vel többre mész.
2014. máj. 27. 08:50
 2/6 A kérdező kommentje:

De hova másoljam?

Fent kiválasztom, menük/topmenük majd ott rámegyek az egészségügy-re (az a menüpont neve)

[link]

A feltöltött cikket úgy raktam oda (azaz index.php/....) de nem működik.

Mit írjak át?

Vagy hova CTRL+C, CTRL-V-zzek?

2014. máj. 27. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Először hozz létre egy cikket.

[link]

Aztán ahhoz csinálj menüpontot.

2014. máj. 27. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 vagyok ja igen és a lényeg: a cikkbe CTRL+V-zd be.
2014. máj. 27. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Közben sikerült megoldani a dolgot. Köszönöm a választ.

Most egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy excel fájlom .xls kiterjesztésű

Hogyan tudnám elérni, hogy feltöltöm úgy, hogy ha rákattintok a honlapon, akkor letölti?

Nagyon új nekem ez a dolog még, kicsit úgymond "Szájbarágósabban" eltudnád magyarázni? Ott is cikket hozzak létre? Mert én ezt az excel filet a média kezelőbe már feltöltöttem, hogyan tudnám megoldani?

köszönöm!

2014. máj. 28. 10:57
 6/6 Német_Tibor ***** válasza:
FTP vagy a Joomla admin felületén feltöltöd egy mappába. Aztán abba a cikkbe, ahova be akarod tenni, linkeled úgy, hogy jó legyen a rá mutató hivatkozás.
2014. máj. 30. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!