Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A blogger.com-on hogyan kell...

A blogger.com-on hogyan kell a honlapomon a bemutatkozás menüpontot/modult megcsinálni?

Figyelt kérdés
Hogy kell bemutatkozást írni? Mármint nem a szerkezetére gondolok, hanem technikailag: hogy kell beszúrni a modult, és hogy kell szerkeszteni azt, hogy a honlapon megjelenjen?

2014. máj. 25. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:

1. blogger.com

2. Kiválasztod a blogod

3. Elrendezés

4. Modul hozzáadása

5. Magamról modult kiválasztod

6. Beírod a szöveged

7. Mentés/OK

2014. máj. 26. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem találok olyan modult, hogy magamról.
2014. máj. 28. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké. Akkor nyomj egy CTRL+F-et (keresés) a modul listában, írd be a keresőbe, hogy "magadról", erre odaugrik neked az egyetlen találathoz, ami a "Profil" nevű modul. Ő lesz az, átnevezték. :)
2014. máj. 28. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi amit eddig segítettél, meg minden, de tök béna vagyok :D

Ezt már próbáltam, a profilt is beraktam, de oda nem lehet írni. Mármint hogyan? Hova kattintsak, hogy tudjak írni bele?

2014. máj. 28. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Hmm, valóban itt nem lehet szerkeszteni a szöveget, nem te vagy a béna. :) Jobb oldalt fent kattints a nevedre, és ott válaszd ki a Blogger profilt. A profilodon meg lesz egy narancssárga Profil szerkesztése gomb, ott lehet majd átírogatni (Kiegészítő információknál Bemutatkozás). :)
2014. máj. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!