Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kulcsszavak admin felületen,...

Katoonene kérdése:

Kulcsszavak admin felületen, mennyiség vagy minőség?

Figyelt kérdés

Üdv!

Egy webshopnál admin felületen, amikor be kell írni kulcsszavakat, akkor írjak mindent mindenféle variációban, vagy 5-10 nagyon jellemzőt érdemes inkább írni a google helyezés érdekében?

(a többi dologgal tisztában vagyok,viszont erre nem találtam egyértelmű választ, hogy admin felületen sokat vagy lényegeset írjak)

2014. máj. 21. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok, hogy a minőség számít, nem a mennyiség, tehát ha pl.szemüvegeket árulsz, akkor a lencse, üveg, műanyag, dioptria, műanyag ott legyen,de a kifli, tepsi és az akvárium értelemszerűen NE.
2014. máj. 21. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb 4-8% normális (oldal szavaihoz képest) néhány oldal szerint. Szerintem ha minőségi tartalmad van, és mellé beírod a legjellemzőbb 20 szót, megtalálnak.
2014. máj. 22. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Közben én is körülbelül erre a megoldásra jutottam. Van egy nyár, majd kiderül, sikerül-e önállóan létrehozni jó helyezéseket, szerencsére nem sd kártya árulásáról van szó, kissé nyugisabb a konkurencia létszáma:)

2014. máj. 23. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazából az SEOban az nagyot dobhat, ha nincs hasonló dolgokkal foglalkozó weboldal vagy csak kevés. Igazából máshogy nincs is nagyon esélyed egy 100milliós tőke nélkül, amit reklámba fektetnél. A netes hirdetés néha kevés, bár a googleban fizetett hirdetéssel könnyű az első helyre jutni, csak pénzbe kerül. Megfontolandó, hogy vajon kevesebbe-e, mint a SEO.
2014. máj. 23. 23:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Már készült korábban egy weboldal, afféle internetes "névjegykártya" ahol a szép megjelenésen kívül nem nagyon voltak igények, mivel mi közműveket, nagykereket, viszonteladókat szolgálunk ki, így inkább csak a termékpalettáról volt némi adat, meg némi infó a cégről (manapság minden magára adó cégnek kell egy weboldal meg minél menőbb céges autó...)

Na a lényeg, a weboldalra eddig semmilyen szinten nem volt odafigyelve, de a legtöbb (általunk is gyártott, forgalmazott) termékekre rákeresve első-második lapon vagyunk, évi két-három viszonteladó, illetve 10-20 magánszemély keres fel, így jött az ötlet, hogy legyen webáruház, ami viszont tényleg a versenyre épülne.

Ebben a témakörben nincs szerencsére 100 milliós hirdetésekre szükség, mondjuk azt amúgy se egy amatőr számtógéphasználó költené el:)

Eddig körülbelül 1 millióban van a webáruház, talán további 1-1,5 lesz rászánva, de szerencsére kiokosítás megtörtént, a béta verzió szépen alakul.

Köszi a segítséget!

2014. máj. 26. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként úgy tudom, egy fizetett hirdetés google adwordsben elég olcsó ahhoz képest, hogy mennyiért dolgozik egy SEO-"mester", volt is már az oldalon olyan, aki utóbbira nem költött, csak havi néhány ezerért behozta magát elsőnek, oszt kész.

Amúgy ha ilyen weboldalt csináltok, tényleg sokat számíthat, mert ezekből elég nagy rakás található a neten, és mindegyik első akar lenni...

2014. máj. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!