HTML és CSS weboldal készítés?
Megcsináltam HTML-ben és CSS-ben a weboldalt de abból még is hogyan lesz egy domaines weboldal?Ezt úgy értem hogy:
www."név"."domain"
Mert csak az index fájl megnyitásával tudom megnyitni a weboldalt.És más ezért(ha nincs meg az index fájl) nem tudja.
SEGÍTSETEK PLS.
Én inkább úgy mondanám, hogy tárhely kell hozzá, ahova fel kell tölteni az egészet. Ami lehet akár ingyenes (mint például az említett uw.hu) vagy lehet fizetős. Ha pedig saját domain-nevet (például honlapom.hu vagy hasonló), akkor váltani, bérelni kell egyet.
Az ingyenes tárhely regisztrálása lényegesen könnyebb és gyorsabban megvan, viszont vannak hátrányai: viszonylag kicsi tárhely, nem minden esetben elég gyors, vannak rajt reklámok. De valamit-valamiért, kezdetnek ez is jó lehet.
Ha az valóban domain, akkor sehogy. Ahhoz tárhely kell (mint már írtam, meg be is linkeltem a leírást).
Egy olyan tárhelyet válassz kezdetnek, ami ingyenes. Legyen mondjuk a már említett uw.hu
Beírod a böngésződ címsorába: [link] aztán regisztrálsz egy tárhelyet általad választott domain-névvel, aminek a vége uw.hu . 200 MB tárhelyet biztosítanak ingyen, amire FTP-n (egy FTP kliens programmal), vagy webes felületen (az Ultraweb honlapján keresztül) tudod feltölteni a weboldaladat. Az ingyenességért cserében el kell viselned az oldal tetején egy reklám sávot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!