Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HTML és CSS weboldal készítés?

HTML és CSS weboldal készítés?

Figyelt kérdés

Megcsináltam HTML-ben és CSS-ben a weboldalt de abból még is hogyan lesz egy domaines weboldal?Ezt úgy értem hogy:

www."név"."domain"

Mert csak az index fájl megnyitásával tudom megnyitni a weboldalt.És más ezért(ha nincs meg az index fájl) nem tudja.

SEGÍTSETEK PLS.

2014. máj. 13. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Webszerver kellene hozzá. Apache-t felteheted a saját gépedre is (ekkor ha átirányítod a portot és be van kapcsolva a géped kívülről is látják) VAGY ingyenes/fizetős webszervert keresel magadnak (.uw.hu, ilyesmik).
2014. máj. 13. 21:05
 2/6 Lajos54 ***** válasza:

Én inkább úgy mondanám, hogy tárhely kell hozzá, ahova fel kell tölteni az egészet. Ami lehet akár ingyenes (mint például az említett uw.hu) vagy lehet fizetős. Ha pedig saját domain-nevet (például honlapom.hu vagy hasonló), akkor váltani, bérelni kell egyet.

Az ingyenes tárhely regisztrálása lényegesen könnyebb és gyorsabban megvan, viszont vannak hátrányai: viszonylag kicsi tárhely, nem minden esetben elég gyors, vannak rajt reklámok. De valamit-valamiért, kezdetnek ez is jó lehet.

2014. máj. 14. 09:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem van egy INGYENES .tk domainom arra hogyan lehet rá tenni?
2014. máj. 14. 15:08
 4/6 Lajos54 ***** válasza:

Ha az valóban domain, akkor sehogy. Ahhoz tárhely kell (mint már írtam, meg be is linkeltem a leírást).

Egy olyan tárhelyet válassz kezdetnek, ami ingyenes. Legyen mondjuk a már említett uw.hu

Beírod a böngésződ címsorába: [link] aztán regisztrálsz egy tárhelyet általad választott domain-névvel, aminek a vége uw.hu . 200 MB tárhelyet biztosítanak ingyen, amire FTP-n (egy FTP kliens programmal), vagy webes felületen (az Ultraweb honlapján keresztül) tudod feltölteni a weboldaladat. Az ingyenességért cserében el kell viselned az oldal tetején egy reklám sávot.

2014. máj. 14. 21:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a zöld pacsi :D
2014. máj. 15. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz egy helyet, ahol pár ezer forintért megteheted a tarhelyet és a domaint is, így egy helyen kezelheted a kettőt, nagy előny és nem is kell sokat költeni rá, tényleg pár ezer Ft értékben tudsz normális tarhelyet és domaint venni, ahova felrakhatod a honlapodat. Nekem (sajnos) az ingyenességen kívül csak hátrányai voltak az ingyen tarhelynek, ezért javasoltam, de sok sikert, egy próbát megér aztán majd meglátod:-)
2014. máj. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!