Szerintetek egy hozzászólás maximális méretét hány karakterben kéne meghatározni?
Figyelt kérdés
Mert ugye tudom, számít a téma, meg minden, de ha egy oldalon mindenféle téma összejöhet, akkor ugye kell mégis egy max.
Feltételek: MySQL-be megy, nem tudom, annak mekkorák a korlátai, ezenkívül sebesség is számít;
a felhasználóknak is kényelmes legyen, és ne reklamáljanak.
Én már írtam 2000 karakteres választ itt, de fórumon is.
2014. máj. 11. 13:40
1/7 anonim válasza:
MySQL-be válaszd a TEXT-et és ne tegyél be limitet, ennyi.
Mi értelme van korlátozni?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát, én főleg designolás, háttér (kép?!) szempontjából gondoltam rá.
2014. máj. 11. 15:45
4/7 anonim válasza:
Csinálj olyan textúrából hátteret, amit lehet ismételni és majd beállítja a sitebuilder. De szövegdobozhoz szerintem az egy színű háttér jó.
6/7 A kérdező kommentje:
Blob? Blog? What?
Én vagyok a sitebuilder és minden egy személyben: gyakorlok. :D
Amúgy egyszerű hozzászólások, mert olyat sok helyen láttam, és jó mysql-t gyakorolni.
2014. máj. 16. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!