EXE beágyazása HTML, PHP fájlba. Hogyan?
Azt hiszem segíthetek, nem biztos hogy jó lesz, de ötletet adhatok. Persze azt már látom, hogy megfognak ezért kövezni. Nos, ez lehetséges, csak legtöbb böngésző belefog szólni a dologba. Két ötletem van, az egyik az, hogy visual basic scripttel hívod meg az exe-t. Ennek kódja:
A <head> </head> rész közé kell beírni, mint a javascriptet.
<script language="VBS">
Set Shell = CreateObject("WScript.Shell")
Set objExec = Shell.Exec("valami.exe")
Do While objExec.Status = 0
WScript.Sleep 100
Loop
</script>
Ebbe biztos beleszól a böngésző és sajnos csak internet explorerrel műxik. Meg lehet oldani Mozzila Firefox-on is,de ahhoz telepíteni valamilyen programot.
A másik megoldás írsz egy java appletet ami ugyanezt csinálja, abba már nem olyan biztos, hogy bele fog szólni, de nem tudom. Próbál meg, de mire kell? Engem érdekelne.
Egy másik dolog. Ahhoz,hogy azt futtasa amire neked van szükséged, azt kell megcsinálni, hogy az exe-t is letöltse a böngésző, de gondolom, hogy menni fog. Javaban így néz ki a kód:
1.
try
2.
{
3.
Runtime rt = Rintime.getRuntime() ;
4.
Process p = rt.exec("Program.exe") ;
5.
InputStream in = p.getInputStream() ;
6.
OutputStream out = p.getOutputStream ();
7.
InputSream err = p,getErrorStram() ;
8.
9.
//amit még akasz írni
10.
11.
12.
p.destroy() ;
13.
}catch(Exception exc){/*kivétel kezelés*/}
Fordítsd le javaban és futtasd appletként.
Én adtam a visual basicos ötletet
Köszi a választ! Ki fogom próbálni.
Ahhoz, hogy a felhasználó a weboldalamon lévő speciális effekteket láthassa, fel kell telepítenie egy kiegészítőt (kb. 200kb-os cucc, 1 másodperc alatt fenn van). Meg akarom könnyíteni ezáltal a dolgukat, mivel sokan inkább be is zárják a weboldalt, csak, hogy ne kelljen ilyesmik telepítésével foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!