Web - programozó önéletrajz refenecia?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretném az önéletrajzomat újra írni így, hogy már van pár referenciám. A gondom az az, hogy nem tudom mit csináljak a referenciáimmal. Először arra gondoltam, hogy csak felsorolom azokat a weboldalakat amikhez közöm volt.(mindegyiket én csináltam 100%-ba, egy weboldal volt ahol egy designer PSD tervei alapján dolgoztam). De ez úgy annyira nem tetszett, aztán gondoltam arra hogy mindegyikhez írok 1-2 mondatot, hogy épp annál a weboldalnál mit csináltam, de ezzel meg az a gondom, hogy nem tudok mindegyikről írni. 5 weboldalt csináltam ebből 2-ről tudok írni, az egyik a vizsga munkám a másik egy weboldal amit a gyakornoki időm alatt készítettem egy cégnek. A többi weboldalról nem is tudok nagyon írni egyáltalán, vagy ha tudnék is írni az is ismétlés lenne. Hogy kellene csinálom? Soroljam fel a weboldalakat és írjak oda pár kulcsszót mindegyikhez? Pl: encsinaltam.hu MVC PHP jQuery MYSQL CSS és ugyan ezt csináljam mindegyikkel? Vagy...? :)
Előre is köszönöm. Üdvözlettel: egy "junior / pályakezdő" web - programozó.
Referenciaként nem kell részletekbe menően leírni, hogy milyen technológiákat használtál, és hány százalékban, hiszen olyanok is nézni fogják, akiket csak elriaszt a sok ismeretlen rövidítés.
Ami kell:
kép, mikor készültél el vele, esetleges keretrendszer, dinamikus/statikus, design/programozás, hány munkaóra (kb), link
A többi tálalás dolga.
És ne felejts el elérhetőséget kirakni, az folyamatosan kint legyen (tel vagy email)
Sok sikert!
Én önéletrajzként még keresés közben úgy akartam leadni, hogy egy interaktív, látványpékséges, animációs komplett weboldal lenne a prezentáció, kicsit humorosra véve.
VAGY egy canvas-es játék, pl. supermario, és minden arany felszedésénél bejönne egy plusz info... csak hát idő hiányában ez elmaradt, de így is lett melóm szerencsére, tesztfeladatokkal... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!