Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weblapomat ami a régi frame...

Weblapomat ami a régi frame szerkezetű, hogyan tudom megírni, hogy 1 html ből áljon a megjelent oldal, olyan "dobozű"-os megjelenéssel, hogy a tartalmat kövesse és ne lógjon ki a dobozból (nem a "table")?

Figyelt kérdés

jelenleg a keretek: top, menüsor, bal sáv-menü, közép tartalm rész, jobb sáv-menü, lábléc.

És ezeken belül a további az oldal tartalmi részének megformázó "dobozok" is. (keret, mag, szél, margó, stb. )

Mindez érdekel a forumos részre is, jelszó/beléptetésre, meg önmagára a weblap "igényes megjelenítésére" szükség van állandó látszódó láblécre és fejlécre scrollozás esenén is látszik, illetve a menük.. valami olyan is érdekel, hogy, ha nem muszály, akkor ne töltse be a teljes oldalt mindig csak a link által megadott tartalom "doboz" része frissüljön. (menü katt. tartalom doboz változás) php-s, külső css, megoldás érdekel, ha tudtok segíteni. Vizuálisan mivel lehet ezt megolnani? Mi a neve ennek a "doboz"nak és hol találok jól hasznlható infót, hogyan kell megcsinálni ilyet? milyen tulajdonságai vannak? Hogy lehet egymázba ágyazni őket?

Az is érdekel, hogy ha a megadom milyen legyen egy betű mérete, szine, miért nem érti a FF és jól jelenik meg az IE-ben külső css fájlból.

Hogyan tudom a felirat méretét befixálni, hogy ne nőjjön meg a felirat mérete, ha a felhasználó nagyobra változtatná a böngészőjében (külső css-vel)?

Ajax megoldások sehol ne léci....

2009. dec. 26. 07:56
 1/4 anonim ***** válasza:
2009. dec. 27. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Free oldal érdekel, itt nincs semmi.

ilyen reklám oldalakkal hanyagoljatok. Nincs bankszámlám igy indetnetes bankkártyám sincs, nem tudok fizetős oldalakat felkeresni.

Amúgyis ingyenes oldal érdekel, mert ellenkező esetben már megcsináltattam volna valakivel aki ért hozzá...

2009. dec. 28. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:
[link] Gerhard Erbes jó sablonokat csinál. Magánban írsz, tudok segíteni.
2010. jan. 1. 07:55
 4/4 A kérdező kommentje:

css-ben csinálják tábla nélkül azokat a dobozos keretes elemeket. Még csak letöltögettem sablonokat, majd átnézegetem...

köszi.

2010. jan. 9. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!