Hogy lehet valakinek ilyen stílusérzéke?
Figyelt kérdés
Kezdő weblapkészítő vagyok...
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan tudnak ennyire szép weblapokat írni egyesek. Nekem nincs érzékem hozzá ezekszerint? Egyszerűen mindig érzem, hogy az enyémből valami hiányos, de nagyon. túl egyhangú, és kevés rajta minden, mindig.
Eddigi munkám: [link]
kb. fél éve kezdtem a weblapírást, most tartok itt.
2014. máj. 2. 22:59
11/18 anonim válasza:
Főleg ez. Egyszerűen ott van, és kész. A win8 felület fehérben úgy látszik, jól koopirál az ilyesmi designokkal.
12/18 anonim válasza:
Háttér nem befolyásos, de harmonikus, visszafogott szürkék és az előtérben valamilyen nem rikító színű dolgok. Szögletesen.
13/18 anonim válasza:
Ja, és fehér betűk, olvasható, enyhén szürkés háttér előtt.
14/18 A kérdező kommentje:
ja, de most ha van megbízás, és a megbízó azt se tudja mit szeretne akkor mi van? ilyen nyomorultakkal lehetetlen dolgozni.
2014. máj. 3. 16:27
15/18 A kérdező kommentje:
felcsesz hogy magamnak azt csinálom meg másnak meg a szájába kell rágni.
2014. máj. 3. 16:27
16/18 anonim válasza:
Csináld meg neki wordpressel. Neked egy fillérbe sem kerül, megvan 30 perc alatt és előre vannak telepítve témák, meg linkeltem egy oldalt, azon is van belőlük csomó. Aztán, ha szerkeszteni akarja, még admin felülete is van. A gáz ott kezdődik, amikor ebben az egészbe te magad szeretnél egy scriptet beleírni.
17/18 Német_Tibor válasza:
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! C:
2014. máj. 14. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!