Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Készítettem wpressen egy...

Karadinandras kérdése:

Készítettem wpressen egy weblapot. A tárhely eu-ra hogy tudom felrakni nem jeleníti meg?

Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor valamit elrontottál.
2014. máj. 1. 23:38
 2/8 Tengor ***** válasza:
Megfelelő mappába töltötted fel?
2014. máj. 2. 07:25
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ...a public_html fiókba raktam be.
2014. máj. 2. 09:30
 4/8 Tengor ***** válasza:

Közvetlenül a public_html-ben van a az index.php fájlod?

Van PHP, MySQL a tárhelyhez?

2014. máj. 2. 12:08
 5/8 Tengor ***** válasza:

Ne privátba!

Ha a két WP verziója egyezik vagy amit te használtál régebbi, mint a tárhelyen elérhető, akkor talán érdemesebb lenne, ha előretelepítenéd a tárhelyen lévőt és a tiédből pedig kiexportálnád a tartalmat és a skint, majd az előtelepítettbe beimportálnád.

2014. máj. 3. 04:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Letőltöttem egy ujjat...amibe beregisztráltam....de wpress.org-jött be és ezen valamilyen aktiváló kulcsot kért...most ugy állok,hogy a böngészőbe írva csak ezt látom:::Index of /

cgi-bin /

wordpress /

Apache/2.2.27 (Unix) mod_ssl/2.2.27 OpenSSL/1.0.1e-fips DAV / 2 mod_bwlimited/1.4 szerver a bojlerszerelesazonnal.hu Port 80

2014. máj. 3. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:

Az űj wpress-be beléptem és a vezérlőpultra kattintva ezt adja be:::

Internal server errorHTTP 500

Web server cannot perform this request. Please try again later.Nemértem...valamit elronthattam?

2014. máj. 3. 23:14
 8/8 Német_Tibor ***** válasza:
Mappa jogosultságokat meg tudod nézni meg az, hogy minden a megfelelő mappában van-e? Ha nem találod meg a hibát, akkor a szolgáltatónak is írhatsz!
2014. máj. 6. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!